Ben Hard

Ben Hard: De OV-kaart

Als je skeer bent moet je keuzes maken, je eet een week lang noedels in plaats van een voedzame maaltijd en voor korte treinritjes reis ik op goed geluk hartstikke zwart. Zolang ik maar op een poortloos station eindig, is het prima te doen. Zo zat ik nu ook in de trein, mijn kop nog kloppend van het feestje van vannacht en mijn hormoonspiegel die overuren draait omdat ik niemand heb kunnen scoren. Ja lezers, het zit zelfs soms Ben niet mee. Ik sluit mijn ogen terwijl de trein gestaag langs kutdorpjes dendert. ‘’Godverdomme’’ mompel ik nog. Ik dagdroom al vlot over rondborstige vrouwen die zich op mijn lid storten alsof ze maanden niet bevredigd zijn. Een prima droom terwijl de bobbel in mijn broek langzaam groeit totdat het gevaarte meer wegheeft van een podiumtent op Lowlands dan een ochtenderectie die zich verslapen heeft.

‘’Controle, kaartjes graag!’’ zingt plots door de wagon. Ik schrik op, mijn droombeeld van een blondine die zo hard aan m’n lul zuigt dat ze een stofzuiger ten schande zet versplintert als een goedkoop glas dat tegen de muur gegooid wordt. ‘’Fuck’’ grom ik en ik trap onwillekeurig veel te hard tegen de metalen prullenbak aan. Ik durf niet om te kijken naar wie mij komt controleren en grabbel voor de vorm mijn OV-kaart uit mijn jas. In mijn slaapdronken staat zie ik dat de wagon volkomen leeg is, afgezien van mij en de controleurs die op mij af komen. Ik probeer me nog enigszins lafhartig te verstoppen, om te verdwijnen in het lelijke stofpatroon van het NS-meubilair. ‘’Meneer, uw OV-kaart graag.’’ Ik kijk opzij en zie een stot van een conductrice staan, de knopen staan door haar borstomvang zo erg onder druk dat ik bang ben dat ik een oog verlies als ze losschieten. ‘’Ja, hier.’’ mompel ik iets norser dan bedoeld. Met de blik van iemand die precies weet wat gaat gebeuren staar ik achtereenvolgens naar haar lijf en het OV-apparaat, dat afkeurend piept zodra ze mijn pas ervoor houdt. ‘’U heef niet ingecheckt, meneer Hard.’’ zegt ze, ze laat mijn achternaam over haar tong rollen terwijl haar ogen afdalen naar mijn broektipi. Ik merk waar ze naar kijkt terwijl ik kort kuch en haar aankijk in haar bosgroene ogen. ‘’Fuck, wat nu?’’ zeg ik, ik spreid mijn benen iets meer om mijn tentpaal wat meer in haar kijkers te spelen, ze bloost. ‘’Euh. Ehm, ik ben zo terug.’’ zegt ze vlug voordat ze de wagon verlaat. Ik kijk over mijn schouder en zie haar praten met een vrouwelijke collega. Ik duw de onwaarschijnlijke fantasieën uit mijn hoofd terwijl ik wat uit het raam staar. ‘’Meneer Hard?’’ hoor ik, dit keer een andere vrouwelijke stem. Ik draai mijn hoofd richting haar en zie een brunette staan, iets kleiner dan haar collega, maar even goed gevormd en bruine ogen waar je in wil kijken terwijl je haar hele mondje volspuit. Beide dames staan voor me, hun armen over elkaar. ‘’Eigenlijk mag je niet zonder vervoersbewijs reizen.’’ zegt de blondine terwijl ze me strak aankijkt, ik raak een beetje in paniek. ‘’Eigenlijk verdien je ook straf.’’ zegt de brunette terwijl ze naast me gaat zitten en haar hand op mijn binnenbeen legt. Ik weet al wat er gaat gebeuren en met een grijns trek ik de brunette aan haar haar naar mij toe, waarna ik haar vol zoen. De blondine begrijpt het signaal en weet zich op haar knieën tussen mijn benen en dat kuttafeltje van de NS te wurmen, waarna ze mijn pik uit mijn broek vist. ‘’Jezus, je doet je naam er wel eer aan.’’ weet ze nog uit te brengen terwijl ik met mijn vrije hand haar mond over mijn paal duw. Dat zal je leren mijn ochtend te verpesten. Haar keel biedt weinig weerstand terwijl de brunette mijn hand op het hoofd van de blondine overneemt en mijn hand op haar boezem legt. Zonder er bij na te denken trek ik haar overhemd los, knoopjes stuiteren alle kanten op terwijl ik mijn lust botvier op haar borsten, die naar wat handig vingerwerk van mijn kant prominent in het zicht zijn nadat ik haar ontdaan heb van haar bh. Ik ontlok een grommende kreun aan haar als ik mijn tanden in haar tepel zet terwijl de blondine gorgelend mijn paal keer op keer in haar mondje neemt. Ik besluit de rollen om te draaien en sta op terwijl mijn harde pik als een soort van vaggenmast heen en weer zwiept tussen twee gewillige vrouwen. Ik pak de brunette en duw haar met haar hoofd op het kutte, veel te krappe tafeltje terwijl haar collega de verschrikkelijk onflatteuze pantalon over haar heupen naar beneden duwt. Ze geeft een paar lieve kusjes op haar ferme billen voordat ze mijn pik bij de brunette naar binnen duwt. Ik begin te stoten, ze kreunt luid en iets te dierlijk terwlijl haar nagels zich in het glas vastzetten. De trein dendert langs station Meppel, een paar oude mensjes kijken verschikt toe als ze het perverse ritueel voor zich zien: een conductrice die omgeploegd wordt door een zwartrijder terwijl haar collega haar overal likt en kust waar het maar kan. De blondine wordt ongeduldig en duwt haar collega aan de kant, ze kleedt zich ongeloofwaardig snel uit en spreidt haar benen terwijl ik ook haar topje helemaal kapottrek. Ik duw mijn staaf in haar en ze kreunt. ‘’God-ver-domme Ben.’’ gromt ze terwijl haar nagels zich in mijn rug boren. Haar haar hangt wild voor haar gezicht en haar ogen kijken me smekend aan. ‘’Ik kom bijna.’’ grom ik. Beide dames schudden hevig met hun hoofden. ‘’Nog niet Ben.’’ zeggen ze voordat ze een lange, veel te heftige zoen uitwisselen, alsof dat het makkelijker maakt. Ik voel enerzijds dat de trein afremt en anderzijds dat mijn ballen op het punt staan zo hevig te exploderen dat de Vesuvius in vergelijking een maquette van een driejarige met meerdere rugzakjes lijkt. Ik schiet mijn ballen compleet leeg in de hitsige blondine, die me meteen verschrikt aankijkt. ‘’Godverdomme ik was niet aan de pil!’’ haar collega, zich niet bewust van wat er gaande is, duikt tussen de lange benen van haar medespeelster en likt alle Baby-bens gulzig op terwijl ik met mijn broek op de enkels een sprintje trek naar de uitgang van de trein, waar ik een flinke smak op station Assen maak, mijn blote reet for all to see terwijl de blondine even naakt een sprintje trekt, alvorens de deuren vlak voor haar neus sluiten. Ik vloek terwijl ik langzaam voor de aanwezige Assenaren mijn broek ophijs. ‘’Godveromme, mijn ov-kaart ligt daar nog.’’ Ik steek een peuk op en ga zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.