Actueel

Ben Hard: Het Oppaskindje

Ik ben in de stad, het is zaterdagnacht en op dit moment weet ik niet eens meer in welke bar ik me bevind, en dat is niet de eerste keer deze week. Het enige wat ik weet is dat het vrouwelijk schoon al lang niet meer schoon is en dat ik een gewillig hertje zoek om mijn testosteron eens flink op los te laten. Overal waar ik kijk zie ik dames die ik met gemak een steegje in zou kunnen sleuren om haar even helemaal uit elkaar te trekken en dan mijn eigen nest weer in te duiken. Maar geen van allen spreekt tot de verbeelding.

 

En dan zie ik haar een stukje verderop een drankje halen. Toen ik nog bij haar oppaste was ze nauwelijks twaalf jaar oud en was ze al een geil ding, nu stond ze daar aan de andere kant van de bar met een dronken roes in haar ogen een wijntje te bestellen. Ik wil niet in clichés vervallen, maar mijn lul knapt al bijna uit mijn broek als ik naar mijn oppaskindje kijk.

 

Ik loop naar haar toe en doe alsof ik enthousiast ben om haar te zien. Ik vraag hoe het met haar gaat en meer van dat gezeik. ‘Ik woon niet ver van hier’ brabbelt ze in mijn oor, gunstig dus denk ik maar de rest kan me weinig interesseren, en ik fantaseer en rustig op los als ik me vergaap aan haar lichaam waaraan te zien is dat ze al lang geen klein meisje meer is. Lekker stel tieten en volle heupen die lekker bewegen op de muziek.

 

Ik ben klaar met doen alsof ik luister, ik wil actie en zonder dat ze iets in te brengen heeft duw ik haar de kroeg uit, naar haar huis. Als we er zijn trekt ze me het portiek in en dirigeert ze mijn hand haar broek in. Ze is druipend nat en ik voel hoe mijn zwans in mijn broek pulseert als ze me een flirterig kusje geeft en de trap op huppelt. Ik weet nog wel meer wat ze met dat mooie bekkie van haar zou kunnen doen denk ik als ik haar kont bewonder. Nog voor we op haar kamertje zijn zijn de helft van haar kleren al uit en ik duw haar op bed om haar lichaam ook van de rest te ontdoen. Het roze kanten ondergoed past wel bij het onschuldige kleine meisjesimago wat deze wip heeft.

 

Ze heeft borsten die ieder een hand vullen en haar ademhaling wordt zwaarder als ik eens hard in haar tepels knijp. Ze zijn klein en prijken als twee kersjes op twee taartjes de lucht in. Ik kijk naar haar als ik even later eerst een en dan twee vingers in haar poes laat glijden. Mijn hoofd gaat naar beneden en als ik mijn tong over haar zoete perzik laat gaan kreunt ze steeds harder. Voor ik goed en wel door heb ligt ze al aan mijn knieën, haar mondje met vochtige roze lipjes hijgend een stukje open, wachtend tot ze van mijn lolly mag proeven. Eerst likt ze zachtjes over de schacht heen en weer, en even ben ik bang dat het bij een beetje laf slobberen blijft. Maar deze chick is ook niet te beroerd om mijn jonge heer helemaal in de mond te nemen als ik eens lekker doorstoot. Ik pak haar haren beet en laat me even gaan tot ze me snakkend naar adem van zich af duwt. Toch niet zo onschuldig.

 

Alles leuk en aardig maar ik ben hier al veel te lang en heb ook wel zin om even te rammen zonder dat ik me in hoef te houden. Extra likje op d’r kut en ik grijp haar heupen vast. Het idee dat dit het kleine meisje is wat ik ooit van school haalde maakt me zo geil dat ik steeds harder en dieper mijn lul bij haar naar binnen stoot. Ze trekt me naar zich toe en trekt aan mijn haar als ze zegt dat ze wil dat ik haar volspuit en intens aankijkt. Ik leg haar benen in haar nek zodat ik haar tieten eens goed kan zien en bij elke stoot voel ik hoe haar kut zich meer samentrekt, op naar het volgende orgasme. Ik geef haar een tik op haar kont en maak mijn vingers nat voordat ik haar in het oor fluister dat ik haar van achteren wil nemen. Ze draait zich om, en ik neem haar hard terwijl ik haar clit stimuleer. Ze komt gillend klaar en ik pak haar bij haar volle D-cups als ik niet veel later haar volspuit met mijn warme zaad. Ik kijk nog even hijgend toe hoe ze nageniet, maar al snel ben ik op zoek naar mijn kleren. Ze heeft het niet eens door. Domme kut, met je hoofd vol rozengeur en maneschijn denk ik nog als ik de deur achter me dicht trek en haar beteuterde gezichtje boven de dekens uit zie komen als ik wegloop.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.