Ben Hard

Ben Hard: Toss the salad

Ben-Hard

Verveeld sta ik met een biertje in mijn hand op het balkon. Ik ben uitgenodigd op een huisfeest van een Erasmus student. Het stikt er van de oerdegelijke Duitsers en hun smakeloze humor. Om de avond nog enigszins de moeite waard te laten zijn heb ik mijzelf dicht bij de dranktafel geposteerd. Aan de bobbel in mijn broek merk ik dat het bier zijn werk begint te doen. Bij iedere slok lijkt het alsof mijn hypothalamus verder wordt gestimuleerd. Vlug kijk ik de kamer in, op zoek naar iets potentieels waar ik niet al te veel moeite voor hoef te doen. Bingo. Rechts in de hoek zit Francesca, een Italiaanse die makkelijker schijnt te zijn dan het gemiddelde mavomeisje dat een breezer krijgt aangeboden.

Na het gebruikelijke oogcontact stap ik op haar af. Omdat ik niet de moeite heb genomen om na te denken over een openingszin kom ik niet verder dan ‘You want to suck my dick?’ ‘Yeah sure. Where?’ Erasmus, I love it. ‘Come with me’, zeg ik terwijl ik haar meesleur naar de badkamer. De deur is nog niet op slot of ze zit al op haar knieën om mijn broek open te maken. Haar professionele werkwijze verraadt dat ze dit vaker heeft gedaan. Als een hongerige Somaliër neemt ze gretig mijn half harde lul tot diep achter in haar keel. De toon is gezet. Wat volgt is een aaneenschakeling van gag-geluiden, slierten slijm en een explosie van genot.

De manier waarop mijn dampende penis nu staat te steigeren, doet mij vermoeden dat ook ik voor minstens 20% uit paardenvlees besta (ja ik heb een grote lul). Ik haal mijn lul uit haar mond en hou mijn ballen voor haar gezicht. Ze begrijpt de hint direct en neemt mijn beide net geschoren balletjes in haar mond. Ik sluit mijn ogen en het enige wat ik op dat moment voel is haar tong die langs mijn balzak streelt.

Na een minuut haalt ze mijn ballen uit haar mond en begint de achterkant van mijn scrotum te likken. Dit is geen half werk. Plotseling zet ze mijn linkerbeen op de badrand en als een Swiffer gaat haar tong nu langs mijn anus. Verschrikt kijk ik haar aan. Dit voelt wat onwennig. Ze lacht alleen maar en zegt ‘You like it right?’ Daar is geen speld tussen te krijgen. ‘Just enjoy it’, adviseert ze me nog even. Ik begin me langzaam af te trekken terwijl zij met haar linkerhand mijn ballen streelt en gulzig mijn salade likt.

Als een Swiffer gaat haar tong nu langs mijn anus.

IJdel als ik ben werp ik een blik in de beslagen spiegel. Mijn ogen volgen een zweetdruppel die langzaam via mijn rug naar de plek des onheils stroomt. Het lijkt haar allemaal niet te deren. Gretig blijft ze doorlikken terwijl het zoutige water door haar tong wordt opgeslurpt. Doordat al het bloed van mijn lichaam zich verzameld heeft in mijn penis zijn mijn hersens niet meer in staat om te bedenken hoe walgelijk dit eigenlijk is.

Als een bezetene begin ik nu aan mijn pik te trekken, zoekend naar mijn hoogtepunt. ‘I’m cumming!’ Als Jenna Jameson in haar beste dagen posteert ze zich razendsnel op i.p. hoogte voor mijn penis. Haar grote vragende oogjes doen me denken aan een schattig Page Plus hondje dat haar baasje om voedsel smeekt. Cute. Mijn lichaam spant zich nu aan en terwijl in gedachte mijn hele leven aan me voorbij trekt spuit ik mijn zaad seconden lang over haar gezicht. Volledig in de war en buiten adem hou ik me vast aan de wastafel. Langzaam begint het tot me door te dringen wat hier zojuist heeft plaatsgevonden. Zonder dat ik haar durf aan te kijken probeer ik snel mijn kleren aan te trekken. Ik lach nog even naar haar alvorens ik me met mijn vochtige anus weer naar het feest begeef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.