Actueel

Bestuursfoto Awards 2021

2021 was een veelbewogen jaar. Voor ons is een van de ‘ups’ van elk jaar het beoordelen van de bestuursfoto’s. Met een groepje andere mensen beoordelen en een cijfer geven is vermakelijk, dat geven we zeker toe. We hopen dat dit artikel ook voor jullie voor veel vermaak zal zorgen. Dit jaar hebben we 67 foto’s ingestuurd gekregen. Zoals altijd waren er geweldige en… iets mindere foto’s. Deze lijst is natuurlijk luchtig bedoeld. Lees de beoordelingen vooral met een knipoog: welk cijfer de foto’s ook hebben gekregen, elk van deze organisaties is van groot belang voor de studenten van Groningen!

68. SV Siduri

Fotograaf: Annemarie Herbschleb


Helaas, helaas, helaas. Het spijt ons heel erg, we kunnen niet anders dan volmondig ’’nee’’ zeggen tegen deze foto. Jullie zien er wel blij uit – dat is een plus – maar ook alsof jullie op het punt staan ons uit te dagen tot een Pokemon duel. De poses zijn all over the place, en de afgetrapte Vans vloeken ook met een anders strak pak. Volgend jaar in de herkansing?

Cijfer: 1

67. SGOR

Fotograaf: Johan Brouwer


Wij stappen niet aan boord bij SGOR-Airline. Waarom staat iedereen aan de rechterkant? En is het vliegtuig ook een bestuurslid? Deze foto is moeilijk serieus te nemen… Wel meme-waardig, dat is zeker.

Cijfer: 1,5

66. Fysiotherapeutische studievereniging Fysiek

Fotograaf: Elisa Plat


Een leuke poging, maar het scherpe contrast tussen de nette pakken en de rommelige, wilde omgeving zorgt voor een heel sterk tegenstrijdig gevoel… Zijn jullie uit een fotostudio geschopt waardoor jullie de rest van de shoot ergens in een steegje moesten doen? Wij voelen de vibe niet helemaal.

Cijfer: 2,3

65. GSZV De Golfbreker

Fotograaf: Gauke Eilander

Jullie zien er gephotoshopt uit op deze foto? We zijn niet zeker of het door de verlichting komt of dat er werkelijk een Stock-foto is gebruikt van een zwembad voor deze bestuursfoto. De pochetten zijn dan wel leuk en jullie zijn zeker enthousiast. Dat kunnen we erg waarderen!

Cijfer: 2,5

64. TW!ST

Fotograaf: Annemarie Herbschleb

TW!ST heeft blijkbaar besloten om hun bestuursfoto in Tsjernobyl te schieten. Vrij dapper, maar pas op voor radioactief afval. Leuke compositie, maar wel een beetje casual met het jasje over de schouder. Het onkruid doet een beetje af van de leuke groen-groen combinatie. Jullie verdienen mooiere plantjes op de achtergrond!

Cijfer: 3

63. SV Maslow

Fotograaf: Alwin van Wijngaarden

Door de oververzadiging van de kleur van het gras heeft deze foto een sterke gele tint, alsof iemand hem in de frituur heeft gegooid en daarna naar ons gemaild heeft. En staan jullie voor een gevangenis? Voor een vereniging Social Work een beetje ongepast…

Cijfer: 3,2

62. GSMG Bragi

Fotograaf: Arjen de Boer

Wat staat daar op de tafel? Oh, wacht, dat is een piano? Het komt over alsof jullie de bediening hebben gevraagd om vluchtig een foto te maken. We zouden zelfs nog liever iemand op de piano zien liggen dan wat het ook is dat hier allemaal gebeurt. Des te vaker we het zien, des te minder de foto ons bevalt.

Cijfer: 3,3

61. SOG

Fotograaf: Yente Niessen

Jullie zien er blij uit, altijd een plus, maar verder is er niet veel over deze foto te zeggen. Ook de achtergrond inspireert geen lyrische beschrijvingen bij ons.

Cijfer: 3,7

60. Martinistam

Fotograaf: Jeroen Kamphuis

Het ziet er een beetje uit als een familiefoto, alsof jullie een boswandeling gaan maken en daarna wat ijs halen met zijn allen, maar natuurlijk gewoon softijs, niets te geks, natúúrlijk. De locatie is oké. Zeker uniek, niet speciaal. Maar waarom staan jullie zo ver weg? Enge fotograaf?

Cijfer: 3,7

59. GSV

Fotograaf: Bert Gort

Prima locatie, maar het lijkt alsof jullie op elkaar zitten? We zijn in de war. De schoenen zijn ook niet onze favoriet. Jullie hebben het geprobeerd, maar het is te chaotisch.

Cijfer: 3,7

58. Esperia

Fotograaf: Celine Staal

Het is ons niet helemaal duidelijk of de blauwe tint op de foto een soort gas is of gewoon foto-editing, dit is vrij verwarrend. Het popt wel mooi, maar maakt de foto eerder verwarrend dan verrassend.

Cijfer: 4

57. SV Ilythia

Fotograaf: Geary Dantuma

De achtergrond is heel donker en de voorgrond juist fel verlicht, waardoor jullie gezichten een soort engel-achtige glinstering aannemen… Jullie krijgen wel bonuspunten voor de compositie en goed gecoördineerde outfits.

Cijfer: 4

56. Le Baso

Fotograaf: Meike Molenaar

Het gat tussen de gebouwen ziet er enigszins apart uit, en de locatie is vrij druk. Er zit potentie in, maar de potentie is onvervuld gebleven. Helaas. Vooral al de mensen op de achtergrond leiden af, maar dat is altijd een risico op de Grote Markt.

Cijfer: 4

55. GSVV The Knickerbockers

Fotograaf: Jelle Koopman

Wij vragen ons heel erg af wat “appleknockers flophouse” precies betekent, maar we denken iets met appelflappen. De foto is enigszins apart geframed. Daarnaast zijn we niet dol op de combinatie spijkerbroek-jasje; net niet casual genoeg, maar ook niet heel formeel. Jullie zien er wel enthousiast uit, dit kunnen we altijd waarderen!

Cijfer: 4

54. Groninger Studentenbond

Fotograaf: Annemarie Herbschleb

Leuke keuze qua locatie, maar het shot is niet goed geframed. De compositie kan ook wel wat beter; gecoördineerde outfits wellicht, of de dame centraal zetten in de foto. Jullie zien er bijna een beetje oncomfortabel uit, alsof het buiten iets te koud is en jullie snel naar binnen willen voor warme chocolademelk.

Cijfer: 4,1

53. GSPV Parafrid

Fotograaf: Evelien van Beek

Waar zijn de paarden? De skinny jeans zijn een leuke afwijking van standaard-strak-in-pak. De compositie is net niet helemaal centraal, en de belichting werkt ook niet. De achtergrond is een leuk idee, mooi in de natuur, maar voor deze foto werkt het net niet. Volgende keer iets minder modder en iets meer gras? En meer paarden.

Cijfer: 4,2

52. TFV Professor Francken

Fotograaf: Emiel de Wit

De poses doen ons denken aan de “You know I had to do it to em” meme. Kan natuurkunde-achtiger volgende keer, aangezien het nu eerder lijkt op de Herbologie afdeling van Zweinstein. Wel strak in pak, en de belichting is absoluut een plus.

Cijfer: 4,2

51. SV Vedi

Fotograaf: Benno Timmenga

Beetje slecht verlicht en de kwaliteit van de foto is niet bijzonder goed. Het geeft ons klasfoto’s vibes. Die ongemakkelijke, op de middelbare, ja… De symmetrie is wel leuk en de girlboss pose vinden we geweldig.

Cijfer: 4,5

50. ASCI

Fotograaf: Loraine Kaan

Ikea in het bos is een leuke touch, maar verder is deze foto niet al te speciaal. Veel gras, maar dat is het ook wel een beetje. We zijn er snel op uitgekeken.

Cijfer: 4,5

49. JOVD

Fotograaf: Sikko Medema

De achtergrond is leuk, maar de compositie is een beetje verwarrend. Prima idee, maar de uitvoering werkt niet echt. Jullie gezichten zijn niet te zien doordat iedereen naar het schaakbord kijkt. Al met al wordt er iets te veel geleund op de rekwisieten. En stop met aan je vingers ruiken, foei!

Cijfer: 4,5

48. HCSA

Fotograaf: Brigitte Burg

We zijn er niet wild van. Jullie zien er blij uit, en de foto is van goede kwaliteit. Verder is er niet veel op te merken naast de losse stropdassen.

Cijfer: 4,7

47. Clio

Fotograaf: Yoeri Bonarius Jager

Deze foto had iets kunnen worden als de overbelichting minder was geweest. Jullie viben wel goed, vooral de jongen in het midden. Al met al best prima, maar niet top.

Cijfer: 5,0

46. FSG

Fotograaf: James Nyirenda

Waarom zitten jullie op een kanon? Manspreading neemt de foto over. Ook is de foto overbelicht. Trouwens, wat staat er op de achtergrond? We zijn wat in de war door deze foto. Het is misschien een idee om geld te laten regenen, aangezien jullie mensen zijn die over financiën gaan. Dat lijkt ons in ieder geval een beter idee dan wat er nu op deze foto gebeurt.

Cijfer: 5

45. VESTING

Fotograaf: James Nyirenda

De belichting is prima en jullie zien er goed uit, maar deze foto mist… iets. Wat dat ‘iets’ precies is kunnen we niet benoemen. Een soort X-factor, want de foto springt er niet uit.

Cijfer: 5,5

44. Pro Geo

Fotograaf: Bart Folgerts

Iets te casual. De kwaliteit is in principe prima, maar de kleuren vloeken een beetje. Jullie zien er blij uit, dat vinden we leuk om te zien! Voor een volgende keer raden we een andere locatie aan. Al met al nét een voldoende.

Cijfer: 5,5

43. Simon van der Aa

Fotograaf: Romee Otten

Deze kerk werkt goed qua belichting, maar de locatie in de kerk zelf is niet de meest interessante. Deze foto voelt een beetje als een AVG’tje. Best prima, het doet wat het doen moet, maar het is niet al te spannend. Een beetje flauw; we missen wat smaak.

Cijfer: 5,5

42. Dices

Fotograaf: Anneriek Niezen

Het lijkt bijna alsof deze foto toevallig tijdens een wandeling is genomen. Door een doolhof, welteverstaan. De sfeer is wel positief en groen. Al met al best oké, maar helaas wel in portretmodus gemaakt.

Cijfer: 5,7

41. GHD Ubbo Emmius

Fotograaf: Johannie Top

Waarom zit de voorzitter niet vooraan, of in het midden? De historische locatie sluit goed aan bij jullie soort vereniging, maar door de compositie lijkt het een beetje op een familiefoto. Een magere voldoende.

Cijfer: 5,7

40. Ibn Battua

Fotograaf: Celine Staal

De pakken zijn leuk. De champagne regen is leuk en creatief, maar maakt jullie wel moeilijk te zien. We krijgen zuipvereniging vibes. We houden van en haten deze foto tegelijkertijd; er zijn veel uitgesproken meningen naar voren gekomen over jullie foto. Ook hebben we een aantal vragen. Hoeveel takes kostte het om deze specifieke foto te krijgen? Hoeveel flessen champagne zijn er gesneuveld?

Cijfer: 5,9

39. SV Fiscagio

Fotograaf: Ykka de Jong

Zijn we plots beland op een 21-diner? We hadden niet verwacht de Dutch-girl-pose te treffen in een bestuursfoto. Jullie staan ook iets te dicht op elkaar gepakt. De pakken zijn leuk, maar net iets te groen voor ons. Er valt veel te zeggen over deze foto, maar één ding is zeker: dames, we zouden zeker een prosecco met jullie drinken, het ziet er gezellig uit!

Cijfer: 5,9

38. MESA

Fotograaf: Maurice Shaack

De voorste twee hebben blijkbaar vlak voor het fotomoment hun arm geblesseerd. Pluspunten voor de enge zombie hond op de muur. Wij van de Studentenkrant zijn sterk verdeeld over welk cijfer we hiervoor moeten geven. Deze foto heeft ons in twee kampen gesplit en betekende bijna het einde van SK… gelukkig hebben we een compromis gesloten met een nette 6.

Cijfer: 6

37. GTD Bernoulli

Fotograaf: Nicoleta Cucu

Deze foto ziet er uit als een album cover van Weezer; best prima. De setting is een plus, maar jullie staan wel erg ver van de camera af. Krachtige power poses hebben jullie gelukkig nog gered.

Cijfer: 6

36. CSFR

Fotograaf: Marinda Pierik

Goede belichting, de locatie is oké, kan erger. Beetje cliché, maar jullie komen er mee weg. Het ziet er een beetje uit als een foto voor een show waar te veel gelach in geëdit is. Zo leuk is het niet, jongens.

Cijfer: 6

35. Foundation Geo Promotion

Fotograaf: Stef van Oosterhout

Goedemiddag mejuffrouw, had u iets willen bestellen? Had u daar wellicht een chardonnaytje bij gewild? We kregen sterke horecamedewerker vibes van deze foto. Ook is de You know I had to do it to em pose weer aanwezig. De locatie ziet er een beetje uit als een hotellobby. We voelen ons verwelkomd, maar de foto is net iets te glad.

Cijfer: 6,1

34. VIP

Fotograaf: Pia Neza

De achtergrond is leuk, en het kleurgebruik bevalt ook. Het poseren is lichtelijk ongemakkelijk. De pakken vallen op en de kleur is prachtig!

Cijfer: 6,2

33. GSVV Veracles

Fotograaf: Floor van den Berg

Deze foto ziet eruit als een vriendengroep op sportvakantie, goede fit voor een volleybalvereniging! Jullie zien er allemaal blij uit, al met al krijgen we goede vibes van deze foto. Kunnen we binnenkort eens meedoen met een potje volleybal?

Cijfer: 6,3

32. AGSR Gyas

Fotograaf: Ykka de Jong

Compositie is oké, maar omdat er zo veel mensen op de foto staan zijn sommigen een beetje moeilijk te zien. Het kleurgebruik kunnen we waarderen, en daarnaast is de achtergrond mooi. Serieus kijken kan zeker werken voor een bestuursfoto, maar sommigen van jullie kijken bijna sip. Een lange week achter de rug, of een dikke kater?

Cijfer: 6,4

31. Civielrechtelijke vereniging Gerhardus Diephuis

Fotograaf: Ingmar Vos

Deze standaard pose hebben we eerder gezien. Heel heel heel vaak. Gelukkig is de symmetrie absoluut om over naar huis te schrijven. Daarnaast zijn we fans van het terugkerende groen. Al met al leuk, maar niet uitzonderlijk.

Cijfer: 6,4

30. GFSV Pharmaciae Sacrum

Fotograaf: James Nyirenda

De standaarddrager is een leuke toevoeging. Compositie en verlichting zijn ook tof. Daarnaast zijn we fan van de filter. Het enige minpuntje is wel dat de afbrokkelende muur op de achtergrond vloekt met de heldere, lichte look die de rest van de foto wel uitstraalt.

Cijfer: 6,5

29. SV Cura

Fotograaf: Gauke Eilander

De wind geeft deze foto een dynamisch gevoel, en de combinatie van hoge hakken en sjaals is zeker een plus. Leuke professionele foto.

Cijfer: 6,5

28. TMFV Archigenes

Fotograaf: Marloes Moll

Sex and the City vibes bij deze foto, heel girlboss. Het wandelen zorgt voor een dynamische foto. In principe is alles goed aan deze foto: de locatie, de editing… Wel vinden we het een beetje cliché. En waarom zitten er skeelers op de poort? Toch is het wel uniek, dat vinden we top!

Cijfer: 6,5

27. GSVV Donitas

Fotograaf: Erwin Pranger

We zijn geen groot fan van de bar op de achtergrond. De compositie is oké en voelt huiselijk aan, maar er is niet veel bijzonders op deze foto. De volleybal-stropdassen en het kaartspel zijn leuke toevoegingen.

Cijfer: 6,7

26. OCSG

Fotograaf: Marjan Hoff

De belichting is net niet helemaal goed, de schaduwen zijn heel donker. De locatie is leuk; het gebouw en de groene tinten zijn welkom en geven leven aan de foto. Prima compositie, maar we zijn geen fans van portretfoto’s. Volgende keer de camera graag een kwartslag draaien!

Cijfer: 6,7

25. Hanze Studentenbelangen Vereniging

Fotograaf: Richard Broekhuizen

Sterke toneel vibes. Ook is de whiskey een goede toevoeging. Laat alsjeblieft de volgende keer de koe die op de vloer ligt in leven, dat is toch wel een minpuntje. De locatie is wel heel formeel, bijna oubollig, maar uiteindelijk past het wel bij de vibe.

Cijfer: 6,8

24. HMV Actis

Fotograaf: Paul de Bruin

Interessante belichting, en het glas-in-lood is leuk. De hoek en compositie zijn een plus, evenals de power pose. We krijgen sterke Dag des Oordeels vibes in de Drie. Als dat zo is, mogen wij dan naar de Hemel?

Cijfer: 7

23. Groninger Studenten Toneel

Fotograaf: Meike Molenaar

Dit ziet eruit als een familieportret gecombineerd met Huis Anubis-vibes. We vinden de kleuren top en de maskers zijn een leuke toevoeging. De pakken zijn ook on point, het grijsblauw valt erg in de smaak. Goede foto, maar niet genoeg om aan de top te komen.

Cijfer: 7

22. EBF

Fotograaf: Max Reijnen

Dit is dezelfde achtergrond als bij Geo Promotion. De compositie, kwaliteit en symmetrie tezamen maken dit een prima bestuursfoto. De kleuren springen er ook uit.

Cijfer: 7

21. Groninger Fiscale Eenheid

Fotograaf: James Nyirenda

De donkere schaduwen zijn nét iets te donker. De compositie is prima en het kleurgebruik valt bij ons in de smaak. Al met al een goede foto, maar niet heel origineel of bijzonder.

Cijfer: 7

20. Ad Legem

Fotograaf: Tim van der Kuip

Power poses, super! De kleur van de sjaals is top en de posities zijn goed gecoördineerd. De achtergrond kan wel wat beter, maar jullie zouden zomaar de volgende Charlie’s Angels kunnen zijn, daar zijn we van overtuigd.

Cijfer: 7,2

19. EPU

Fotograaf: nvt

Als je een bestuursfoto moet maken is het altijd handig om een standbeeld van Vrouwe Vrijheid ergens te hebben liggen. Deze foto is top en zeker ook creatief. De kwaliteit is goed en de filter ook. Pluspunten voor de rode stropdassen. America first, maar kan de Studentenkrant tweede zijn?

Cijfer: 7,4

18. LISA

Fotograaf: Max Reijnen

Deze foto riep ons een advocatenkantoor in om 50 Shades of Grey na te spelen. Kleurenkeuze en belichting geven een warme, goede vibe. Iedereen heeft een voorwerp vast dat essentieel is voor een echte rechtenstudent.

Cijfer: 7,5

17. Stukafest

Fotograaf: Jacco van der Zwan

De fluwelen jasjes zijn leuk en de foto is van goede kwaliteit. Het is wat nieuws vergeleken met vorig jaar. De manier waarop de sokken in de foto geïntegreerd zijn vinden we top! Al met al een coole foto. De bierdrinkers onder ons debatteerden over en weer of er punten aftrek moest komen voor de Heineken. Dit hebben we niet gedaan, uiteindelijk. Zeker een prima foto!

Cijfer: 7,5

16. Societas

Fotograaf: Onno Haagsma

Goede belichting, een natuurlijke foto, de poses voelen comfortabel aan. Het ziet er uit als een professionele KLM reclame, wij zijn fan. Ook een goede achtergrond, jullie weten hoe je een foto moet maken!

Cijfer: 7,5

15. ESN Groningen

Fotograaf: Jay Kay

Sterke power pose rechts. Deze locatie is al wel al vaak gebruikt, maar jullie keuze qua compositie en belichting zorgt er voor dat het er natuurlijk uitziet. Goede kwaliteit wat de foto betreft.

Cijfer: 7,6

14. ZaZa

Fotograaf: Ewout van der Schee

Wat een lieve foto! Iedereen lacht en ziet er positief uit, de locatie is origineel en de boeken zijn een leuke toevoeging. Fun fact: onze hoofdredacteur Sophie is hier een keer in het water geflikkerd. The more you know…

Cijfer: 7,7

13. SV Gente

Fotograaf: Bas Cuperus

De jurken zijn leuk, en als het nog niet duidelijk was: power poses zijn altijd populair bij ons. Goede belichting, maar het contrast is iets te sterk. Goede symmetrie en een interessante locatie.

Cijfer: 7,8

12. SV Villa’96

Fotograaf: Jorrit Ludolphy

Had iets meer ingezoomd kunnen zijn, maar wij vinden hem leuk! Heel dynamisch. We hebben een zwak voor dit soort boerderijen. Het ziet er ook uit alsof jullie ons het huis proberen te verkopen. Eerlijk? We zeggen ja! Maar hoeveel gaat dat ons kosten?

Cijfer: 7,8

11. Tweeslag

Fotograaf: James Nyirenda

Iets te overbelicht, maar niet zo erg dat het afleidt van de foto zelf. Een kratje bavaria is altijd welkom. De props zorgen voor een leuke framing, maar hadden ietwat centraler gekund. Jullie hebben een sportieve uitstraling en daarnaast lijkt het alsof jullie ons allemaal onder de tafel kunnen drinken. We wisten niet dat dit een mogelijke combinatie was, maar het werkt!

Cijfer: 7,9

10. USVA

Fotograaf: Marten Duit

Deze foto is van erg goede kwaliteit, misschien zelfs iets te goed. Het ziet er haast te gepolijst uit. Het zou wel een reclame voor het nieuwste seizoen van Riverdale kunnen zijn. Iedereen heeft een eigen pose en rekwisiet, wat fijn oogt voor de compositie, maar de rekwisieten lijken wat betekenisloos in connectie tot de organizatie. De weerkaatsing van het oog in de spiegel is een mooi detail, maar ziet er tegelijkertijd wat gephotoshopped uit. Deze bestuursfoto is zeker niet slecht, maar heeft om een of andere reden een vreemde, haast surreele atmosfeer om zich heen. Ergens ben ik nog steeds aan het wachten tot een spook of ander monster tevoorschijn komt om me te laten schrikken……

Cijfer: 8

9. GLV Idun

Fotograaf: Carmen van Dijken

Deze foto probeerde ons naar bijbelkamp te laten gaan en vroeg ons om het hele handboek biologie uit ons hoofd op te noemen. De zonsondergang is werkelijk prachtig, en de belichting is om van te dromen. Proficiat voor de fotograaf, een geweldige foto!

Cijfer: 8

8. GSFV Drs. Vijfje

Fotograaf: Pascal Swier

Zeker een unieke locatie; deze hebben we nog niet eerder gezien. De compositie trekt de aandacht sterk naar het bestuur, ook de belichting en kleur zijn mooi. Jullie zien er goed uit. Complimenten voor de fotograaf!

Cijfer: 8,1

7. SV Check

Fotograaf: onbekend

We krijgen Peaky Blinders vibes, bijna gevaarlijk. De gezichten spreken boekdelen: don’t mess with us! Dat zullen we zeker niet doen, SV Check. Zeer goede outfits, de pakken passen daarnaast bij de achtergrondkleur. We houden ervan!

Cijfer: 8,1

6. Squadraat

Fotograaf: Hendrik van der Veen

Belichting kan beter, maar verder is het een topfoto. Het vertelt een interessant verhaal over de evolutie van de mens: van aap, tot mens, tot squasher. Zo interpreteren wij in ieder geval de levendige poses. Deze zijn dynamisch en de setting is creatief. Daarnaast zijn de natuurkleuren ook prachtig.

Cijfer: 8,6

5. SVTapp

Fotograaf: Martijn Mulder

Alles is on point: de poses, de pakken, de rustieke achtergrond. Wij zijn fan van deze foto! Jullie zien er goed uit. Het kan ook niet anders dan dat deze foto hoog scoort, goed bezig heren!

Cijfer: 8,7

4. JFV

Fotograaf: Kevin Simmons

Als we ooit van een ernstig misdrijf beschuldigd worden willen we jullie als advocaten. Goede kwaliteit, mooi warme kleuren en statig. De foto is als een schilderij uit de renaissance. De pakken passen perfect bij de kleuren, en de compositie is top. Dit is waar de Board Picture Awards voor gemaakt zijn; echt een prachtige foto, geweldig om naar te kijken.

Cijfer: 9,5

3. FFJ Bernlef

Fotograaf: Janet Feenstra

Yes! Ge-wel-dig. Alles ziet er goed uit op deze foto: de paarden poseren op majestueuze wijze en zelfs de wolken zijn perfect. We mogen dan wel de Groninger Studentenkrant zijn, maar deze Friezen weten wat ze doen. We kunnen dan ook niet anders dan een hoge score geven. Erg goed gedaan!

Cijfer: 9,8

2. Navigators Studentenvereniging

Fotograaf: Daniëlle van den Dorpel

Wauw. Wauw, wauw, wauw! Wát een foto! Net een album cover. Heel kunstig. Het is zeker een risico om een unieke foto als deze te maken, maar het was het meer dan waard. Deze foto ziet er geweldig uit. Het doet ons denken aan Reservoir Dogs, absoluut goed gedaan. Complimenten voor de fotograaf!

Cijfer: 9,9

1. ACLO

Fotograaf: James Nyirenda

En de winnaar is….ACLO!
We krijgen sterke Wes Anderson vibes bij deze foto, wat we geweldig vinden. Uitmuntende keuze wat betreft de complementaire kleuren! De sportelementen zijn zeker aanwezig, maar op een heel natuurlijke wijze. Trouwens, waar kunnen we dit busje huren? Wij kunnen hier geen genoeg van krijgen, chapeau!

Cijfer: 10