Stad & Universiteit

Even voorstellen: David Jan

Mijn naam is David Jan, je toekomstig favoriete columnist op dit platform. Als een studentikoze zaagmans zal ik wekelijks de week doormidden zagen (voor de verdwaalde ziel, op woensdag dus) met een, hopelijk, scherpe column over de actualiteit. Althans, dat was het plan. We leven inmiddels in tijden van corona, waar wij ons als studenten op aan zullen moeten passen. Daarom neem ik jullie de komende weken mee in mijn zoektocht naar het ultieme anderhalfmeterstudentenleven (leuk voor Scrabble). 

Nog kort iets over mijzelf: Ik studeer rechten, maar door een groots en meeslepend studentenleven komt het woord “nominaal” niet meer in mijn woordenboek voor. Daarnaast actief op vele fronten. Zo heb ik met een fantastisch team www.ergaatnietsbovenzorg.nl op mogen zetten. Verder ben ik voorzitter van studentenpartij De Vrije Student en adviseer ik studentenorganisaties en verenigingen over hun privacybeleid. 

Bij het lezen van mijn columns gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid van de Studentenkrant; en het stemmen op De Vrije Student bij de aankomende universiteitsraadsverkiezingen.