Ben Hard

Ben Hard: Waar Rook is…

Rook. Overal rook. Gódverdomme, denk ik. Wat is dit. Naast me ligt een hertje waarvan ik mij de naam niet meer kan herinneren. Ze kreunt en opent haar ogen. In haar lome oogjes begint paniek door te schemeren als ze zich realiseert dat mijn hele kamer vol rook staat. Fuck. Ik grijp haar bij haar stevige cup D en fluister enkele geruststellende woordjes in haar oor. Ze schudt haar hoofd. “Wat is er aan de hand?” zegt het hertje wanhopig. Mijn hand daalt naar beneden, – eerst een, dan twee vingers-, en ze staakt haar protesten. Ze sluit haar ogen en kreunt diep. Ik merk dat mijn lul steeds harder wordt terwijl ik haar met pompende bewegingen bevredig. “Ik wil je,” grom ik, net op het moment dat mijn deur wordt opengebroken. “Wat de fuck,” schreeuw ik, terwijl ik woedend naar een behelmde brandweerman kijk. “Meekomen, nu,” commandeert een verdacht hoge stem ons.

Even later staan we buiten. Het hert in slechts mijn laken gewikkeld, ik slechts in een boxershort, waarin, zo concludeer ik tevreden, mijn mannelijk lid zeer duidelijk zichtbaar is. Ik kijk een paar vrouwelijke omstanders grijnzend aan terwijl ik mijn heupen verder naar voren steek. De behelmde brandweerman doet zijn helm af, en ik ben met stomheid geslagen. Een vrouw, een prachtige vrouw, kijkt me bevallig aan. “Meneer, wilt u even meelopen?” vraagt ze met een honingzoete stem. Ik voel mijn lid weer hard worden, zichtbaar voor iedereen die het wil zien, terwijl ik mijn benen in beweging breng.

De brandweervrouw leidt me mijn kamer weer binnen. “Er is in principe niks aan de hand,” zegt ze, terwijl ze haar brandweerpak over haar schouders heen duwt. “Het huis tegenover jullie stond in de hens, maar jouw kamer heeft geen schade.” Uitdagend kijkt ze me aan. “Ga je me nu nemen zoals je háár net wilde nemen?” vraagt ze. Ze trekt het pak nu volledig uit en staat slechts in een kanten string en wit, doorschijnend hemdje voor me. Ik voel hoe mijn jongeheer pulseert tegen de dunne stof van mijn boxer, terwijl ze mij op bed duwt.

Ze komt naast me zitten en begint me met één hand behendig af te trekken. Met haar andere hand masseert ze mijn ballen. Ik laat mijn arm over haar taille glijden, trek haar BH uit en duw vervolgens mijn vingers in haar. Ondertussen duw ik hoor hoofd naar beneden, en ze lijkt het te snappen. Ze vouwt haar prachtige mondje om mijn lul en begint er keihard aan te zuigen. Sidderend haal ik adem, ik merk dat ik dankzij dit kundige mondje bijna kom. Zij geniet ook, merk ik aan de hoeveelheid vocht tussen haar benen.

Plotseling komt ze overeind, en ik kijk op. “Ik wil je in me,” fluistert ze in mijn oor, terwijl ze bovenop mijn kerstpiek komt zitten. Langzaam zakt ze naar beneden, waardoor ik haar steeds dieper penetreer. Ze begint me te berijden en naar adem snakkend bereik ik mijn climax. Ik grijp haar tieten en spuit mijn zaad in haar, terwijl ik haar lichaam voel beven. Wat een geil wijf. Kreunend laat ze zich naast mij op bed vallen.

Na enkele minuten te hebben nagesidderd, staat de vrouw op en begint zich weer aan te kleden. “Ik moet weer aan het werk, dus, doei, hè,” zegt ze, en loopt de deur uit. Ik trek mijn boxer weer aan en laat een badjas over mijn schouders glijden. Eens even kijken of het hertje nog ergens buiten staat. Ik ben nog wel in voor een ronde twee.

Even later sta ik buiten. Ik kijk om me heen en zie opeens haar blonde koppie op en neer deinen, mijn laken nog steeds om haar naakte lichaam. Aan haar hand heeft ze een jongen, die ze geil aankijkt. “Dit is jouw huis, toch?” vraagt ze, terwijl ze naar de deur van mijn buurman wijst. De jongen knikt grijnzend. Dan krijgt het hert mij in het oog. Ze kijkt me vuil aan, glimlacht met zaadvragende ogen naar de jongen en betreedt het huis. “Fuck you, Ben,” schreeuwt ze, net voordat de deur in het slot valt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.