Ben Hard

Ben Hard: De toiletpapierslikker

‘’Maar wat moet je in godsnaam met een student?’’ vraag ik aan haar: psychologe, mid-dertig en veel te aantrekkelijk voor zo’n onbenul als ik. Ze neemt een slok van haar donkere bier en likt het schuim net iets te ordinair van haar bovenlip af.

‘’Ik vind je interessant.’’ Haar blauwe ogen die een inherente geilheid bevatten kijken in de mijne. Ik glimlach, laat mijn ogen over haar lichaam gaan en kijk haar strak aan. ‘’Ik jou ook.’’

Een kwartier later staan we in een gare club, ze bestelt een tequila. De barman giet twee shotglaasjes vol met deze vloeibare vorm van slechte beslissingen. ‘’Noem je dat een tequila?’’ zegt ze bits. De barman pakt twee royalere glazen en giet deze vervolgens vol. Zonder moeite tikt ze het achterover, ik bluf zo hard als ik kan en volg haar voorbeeld. Ze sleurt me mee naar de dansvloer en begint op een dansvloer vol met mensen van ongeveer tweederde van haar leeftijd tegen mij aan te schuren. Haar billen voelen fijn onder het jurkje dat ze draagt en ze draait zichzelf al snel om. Ze rolt haar heupen nog steeds terwijl die geile, ijsblauwe ogen mij opnieuw aanstaren en haar hoofd iets kantelt. Dit is het moment waarvan mijn vijftienjarige, World of Warcraft spelende ik van droomde: tongen met een onvervalste milf.

Een klein uur en een niet nader te noemen aantal dubbele tequila’s later zitten we op het VVV-kantoor. Althans, ik zit op het VVV-kantoor, zij zit op mij. Mijn hand trekt hard aan haar blonde lokken en mijn tanden zetten zich in de zachte, zoete huid van haar nek. Het op en neer deinen van haar volle borsten is door haar hevige ademhaling en ondanks haar flinterdunne zomerjas goed zichtbaar. ‘’Ik wil dat je me likt,’’ hijgt ze in mijn oor terwijl haar kruis over de prominente bobbel in mijn spijkerbroek rolt. ‘’Ik wil dat je mijn kontje likt,’’ hijgt ze erachteraan voordat ze zachtjes in mijn oorlel bijt. ‘’Wil je mijn kontje likken?’’

Ik denk dat het het gebrek aan bloed in mijn brein er toe leidt dat ik haar billen ruw vastgrijp en in haar oor grom: ‘’Absoluut, vies sletje.’’ Ik sla op haar billen, de klap wordt gedempt door het iets te korte, iets te strakke jurkje.

Aan mijn hand sleurt ze mij mee door verlaten steegjes en drukbezochte straten, waarbij ik in de eerstgenoemde gebruik maak van de leegte om haar af en toe met harde hand tegen de muur te duwen en te zoenen. Ik houd haar armen hardhandig boven haar hoofd, mijn knokkels schaven tegen de bakstenen muur terwijl ze zich speels verzet. Ik zet mijn tanden in haar onderlip en ze kreunt hard en diep. ‘’Godverdomme, ik wil je in me,’’ weet ze nog uit te brengen voordat ze me weer meesleurt.

Enkele minuten en schaafwonden later bevinden we ons in een hotelkamer. Geen hostel vol met lui die hier alleen maar voor de wiet en naïeve sjaarsjes komen, maar een honest to God hotelkamer, eigen badkamer en handdoeken en alles. Ze duwt me op het bed en maakt mijn knopen los terwijl ze haar weg naar beneden kust. Ik slinger mijn stropdas om haar nek, trek haar naar mij toe en kus haar hard, zoals we eigenlijk de hele avond al doen, terwijl haar hand in mijn broek verdwijnt en er een tevreden piepje uit haar keel ontvlucht. Niet veel later heeft ze mij in haar mond, de jaren ervaring spreken boekdelen, mijn hand klampt zich vast in haar nu warrige blonde haar. Ik duw haar op het bed en begin nu haar uit te kleden, in no time ligt ze naakt op bed en kus ik nu mijn weg naar beneden. Op haar benedenlippen ligt een wit plukje. ‘’Godverdomme, toiletpapier,’’ zoemt er door mijn hoofd. Met al mijn waardigheid en het hoge alcoholpromille in mijn bloed lik het stuk gebruikte papier op. Ik voel me vunzig, heel vunzig. Ik lik steeds verder naar beneden, ze kreunt harder op het moment dat mijn tong haar kontje bereikt. Het smaakt beter dan verwacht, maar ik besef dat ik met mijn tong tegen de anus van een flink wat oudere vrouw ik best wel mijn dieptepunt bereikt heb.

Ze gaat op haar handen en knieën zitten. ‘’Neem me,’’ gromt ze nog voordat ik in haar stoot. Mijn hand om haar keel en mijn duim in haar kont. ‘’Neem me in mijn kont,’’ schreeuwt ze vrij snel, na een aantal stoten. Ik knijp haar keel nog harder dicht – want het halve Zuiderdiep hoeft niet van deze sodomie te weten – en wissel van gaatje. Een kwartier later spuit ik haar kont genadeloos hard vol. Ze kreunt nog diep voordat ze uitgeput en dronken naast mij instort. De ochtend daarna vertrek ik na een mentholsigaret (van haar) en loop ik naar huis. Ik voel me een beetje misselijk, misschien is het de drank, misschien is het het besef dat ik een anus heb gelikt en toiletpapier heb doorgeslikt.

Maanden later appt ze me: ‘’Ik ben in de Stad, wat doe je vanavond?’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.