Actueel

Ben Hard – Fifty shades of Tinder

Na mijn eenmalige anale uitstapje met een gast plus voorbinddildo, is het tijd voor een nieuw avontuur. Fifty Shades of Grey heeft me geïnspireerd. Hoewel de film voor glijdende huisvrouwtjes is, wil ik kijken of er in de bioscoopzaal nog wat hertjes te tackelen zijn. Natte kutjes genoeg en dat vindt kleine Ben altijd lekker.

Ik heb een kaartje besteld voor woensdagmiddag, helemaal achterin de zaal. Het is niet druk en zo kan ik lekker m’n gang gaan. Ik heb een tactiek. Wanneer de seksloze B-actrice in beeld komt pak ik m’n Tinder erbij en zet ik de straal in op 1 kilometer. Eens kijken wie er hier in de bioscoop met harde Ben wil chillen.

Ik like een aantal acceptabele mokkels. Er zit weliswaar één te pruimen chick bij. Ik laat er geen gras over groeien en vraag of ze de tepelklemmen die bij Fifty Shades in beeld komen ook zelf eens wil proberen. Ik zie een blonde chick voor me om zich heen kijken en gok dat zij het is. Ik hoop dat ze goeie tieten heeft. Ze antwoordt: ‘Hoe weet je dat? Kun je gedachten lezen?’

Yes, ik heb beet. Op het enorme bioscoopscherm voor me zie ik hoe de chick wordt vastgebonden. M’n kleine Ben transformeert naar een grote, harde spermaspuiter. Ik hoop dat ik hem zo lekker kan legen in het donkere hol van de blonde chick.

Ik wind er geen doekjes om en vraag haar of ze naar de achterste rij komt, waar ik alleen zit. Zo’n vijf minuten hoor ik niks, maar dan verschijnt er opeens een meisje naast me. Nou ja, meisje, het is een keurige huisvrouw van in de dertig. Coltrui aan, rok tot op de knieën. Beetje anders dan op haar Tinderprofiel.

Ze zegt: ‘Ben jij Ben?’, waarop ik bevestigend antwoord. Ze kijkt verrast. Ik trek haar naar beneden zodat we ongezien onze gang kunnen gaan. Ik pak de tepelklemmen die ik haar had beloofd. Ze kijkt toch een beetje angstig. Ik beloof haar om zacht te doen. Een belofte waarvan ik weet dat ik hem niet waar kan maken.

Ik ruk die lelijke turtlenecktrui van haar lijf. Wanneer ik haar huidskleurige oma-BH losmaak komen er twee joekels van salamitepels tevoorschijn. Ik weet niet of mijn tepelklemmen hier wel op passen, denk ik nog. Ik heb een koffertje bij me met mijn SM-attributen, cadeautje van de Studentenkrant. Ik doe het open en laat haar de aanwinsten zien. Ze kiest niet voor de grote zwarte dildo die ik na mijn vorige avontuur ook maar heb aangeschaft, maar voor een buttplug. ‘Heb ik nog nooit gedaan’, hijgt ze. Dit zou nog wel eens interessant kunnen worden, denk ik. Terwijl ik mijn harde vriend uit mijn broek haal, pak ik met mijn andere hand de buttplug.

De magnetische buttplug wordt opeens door een andere magneet aangetrokken. Haar ketting blijft vastzitten aan het speeltje, waardoor de ketting strak om haar nek komt te zitten. Het huiswijf geilt erop, ze begint te kreunen als een speenvarken. Aan haar ketting zie ik een kruisje hangen. Oh nee, zo’n christelijk wijf? Ik vraag haar of dit wel van de goede Heere mag. In ieder geval breng ik haar in hemelse extase. Als ik de buttplug in haar anus duw begint ze nog harder te knorren van genot. Kleine Ben krijgt ondertussen weinig aandacht, dus stop ik ‘m wel in haar mond. Houdt ze tenminste d’r bek. Ik duw d’r kop naar beneden terwijl ze een beetje tegenspartelt. Daar heb ik geen boodschap aan.

Terwijl ze m’n lul zuigt valt mijn oog op het stoute koffertje. Er steken een paar kaarsen uit. Bingo. Met mijn aansteker steek ik er een aan en druppel het gloeiendhete vet over haar clit heen. Ze kijkt als een lammetje dat geslacht wordt uit haar ogen, maar het boeit me niet. Ik kick er op. Terwijl kleine Ben steeds harder wordt begint er opeens iets te loeien. Het is niet het wijf, maar het fucking brandalarm. Het licht gaat aan, maar ik moet m’n nog kaars lozen. Ik zie maar één oplossing. Vol erin. Ik beuk de nog brandende kaars vol in haar poes. Een gil ontsnapt, net als een stel druppels. Niet die van de kaars, niet die van mijn sperma, maar het vocht uit haar kutje. Ze squirt het brandje uit.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.