Actueel

WhatsApp: Nog meer vinkjes??

9344676230_55dbffe0f0_bDe pieten-discussie lijkt langzamerhand weer een beetje gesust, maar wees niet bang, er is een nieuwe discussie gaande. De wereld is weer in shock: WhatsApp heeft de zogenaamde ‘blauwe vinkjes’ geïntroduceerd! Bloggers schrijven (lees: klagen) massaal over het nut en vooral de effecten van de vinkjes in WhatsApp. Zo meldt een Spaanse website dat er in medio 2013 al meer dan 28 miljoen break-ups waren en dat de oh zo schattige vinkjes zorgen voor een redelijke psychologische mindfuck. Daarnaast zorgen de vinkjes voor nogal wat commotie, waar dat vaak totaal onnodig is. Heeft iemand mijn berichtje gelezen? Heeft iemand zijn/haar telefoon uit staan? Waarom reageert hij/zij niet? Wat is er aan de hand?

Met de komst van de blauwe vinkjes lijkt WhatsApp alle misvattingen opzij te willen schuiven. Ja, als je blauwe vinkjes in beeld hebt, weet je zeker dat iemand jouw berichtje gelezen heeft. Bedankt, man!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.