De naald vertelt…

Er is geen betere manier om een verhaal te vertellen dan via beeld. Dit zijn de verhalen achter de tattoeages.

Elsbeth Wolrich

Reizen en tatoeages zijn beide dingen, die voor mij belangrijk zijn. Zo heb ik mijn eerste tatoeages laten zetten tijdens mijn reis afgelopen vier maanden. Tijdens mijn vrijwilligerswerk heb ik deze tatoeage laten zetten, waarvan ik het ontwerp al in mijn hoofd had. De tweede volgde al snel; ik bedacht het spontaan tijdens mijn lunch. Reizen en tatoeages horen bij het leven!

Elsbeth-Wolrich

Ylva Spakman

Tatoeages wil ik omdat ik het mooi vind, maar een verhaal is er ook. Voor mij staat een tattoeage voor het leven. Een hartslag; het teken van leven, maar het staat ook voor mijn vader, die er bijna geen meer had. ‘’Alive and kickin’’

Ylva-spakman

Jennifer Claypool

Ooit heb ik een tribal laten zetten, maar daar wilde ik snel vanaf. Zo begon een grote tatoeage over mijn rug heen. Mensen en tatoeages zijn belangrijk voor mij. Daarom heb ik deze twee gecombineerd. Mijn vriend is tatoeëerder, maar ik moest hem aansporen om zijn eerste tatoeage te laten zetten. Nu zetten we samen tatoeages en oefent hij zijn kunst op mij.

jennifer-claypool

Emil Srush

Ik heb een spontaan en druk karakter en met mijn ADHD wordt dit nog meer versterkt. Het leven zit vol met humoristische en onverwachte momenten. Humor en spontaniteit kunnen voor mij ook met tatoeages. Ik deed met een vriend van me het spelletje rock, paper en scissors. Ik ontwierp het papieren vliegtuigje en mijn maat had de baksteen gekozen, dus deze game was voor mij. Maar de humor is blijvend.

Emil-Srush

Stefan Jurrjens

Herinneringen zijn belangrijk. Ik vind het mooi om teksten te hebben die staan voor een moment uit mijn leven. Ik denk serieus over mijn tatoeages, maar kan ze ook met een lach laten ontstaan. Na wat drank en gezelligheid met een paar clubgenoten, bedachten wij om samen een tatoeage te zetten van de naam van onze jaarclub. Toen wij weer ontnuchterd waren heb ik deze gedachte toch vast laten leggen. De rest is afgehaakt, maar ik vond dit moment mooi genoeg om blijvend te maken!

Stefan-Jurrjens

Roos Meijer

Het is waar wat ze zeggen. Je raakt verslaafd aan tatoeages. Maar deze verslaving vind ik mooi. Ik heb altijd van tatoeages gehouden, maar ik denk er nog steeds goed over na. Een roos was mijn eerste tatoeage, iets simpels wat dicht bij me lag. Vrijheid vind ik iets moois om vast te leggen, maar ik wilde niet iets waar je standaard aan denkt. Na een tijd zoeken zag ik een paardenbloem en was direct verkocht.

Roos-Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.