Recensie

Bikiniwax

brazilian-wax

Van mijn vriendinnetjes wist ik dat een enkeling het wel eens had geprobeerd, de bikiniwax. Het zou alleen maar voordelen hebben: geen rode bultjes, het blijft lang glad en als het terug groeit dan is het dunner en zachter. Je zou alleen even door de pijn heen moeten.

Vol frisse moed googelde ik dus maar eens “waxen Groningen” en kwam op de site van Skindeluxe aan het Zuiderdiep. Zal ik het dan toch maar eens een keer proberen?

Met een bibberende stem heb ik een afspraak gemaakt. Er waren meerdere opties had ik al op de site gezien: de Hollywood (alles weg), Brazillian (heel veel weg) of de bikini wax (net genoeg weg). Omdat ik geloof dat als je iets doet, je het ook goed moet doen, heb ik voor de meest radicale optie gekozen.

Als een held op sloffen sleepte ik mezelf naar de salon. Nog banger dan voor de pijn was ik voor het vooruitzicht dat iemand daar beneden de gordel aan het werk zou gaan. Gelukkig viel het me uiteindelijk alles mee.

Het zal natuurlijk nooit mijn favoriete bezigheid worden; het blijft een beetje een ongemakkelijke situatie. Maar de waxter stelde me gerust en was heel professioneel. Hoeveel pijn het doet ligt denk ik een beetje aan je pijngrens. Het is absoluut geen pretje. Als mensen ernaar vragen zeg ik altijd dat het te vergelijken is met 12 keer je teen heel hard stoten: 2 seconden op je tanden bijten en het ebt alweer weg.

Na een kwartiertje stapte ik 40 euro lichter de deur uit. Een dag je katoenen granny panties aan en je hoeft je 2 weken sowieso nergens meer zorgen over te maken. Ideaal voor als je op vakantie gaat! Het schijnt dat als je het vaker laat doen de pijn minder wordt en de haren langer wegblijven. Het enige minpuntje is dus de pijn en de prijs.

Prijs: € 40
Locatie: Skindeluxe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.