Tien Geboden

De tien: meest sexy politici

Politiek een saaie, seksloze bende? Dat dacht je! We zochten de 10 meest sexy politici en daar openbaarde zich toch een walhalla van politieke halfgoden-en godinnen. De VVD zit blijkbaar vol mooie mensen, want die neemt de helft van de lijst in beslag. Hoe is dat ons niet eerder opgevallen?

1. Vincent Karremans (VVD Rotterdam).
Whut?! Jamie Lannister represent @Tweede Kamer? Mooie, half ontblootte mannen op paarden kan geen vrouw weerstaan, daar maakte Vincent tijdens zijn campagne dan ook goed gebruik van. Verder heeft deze man geen uitleg nodig.

Vincent Karremans (VVD)

2. Geeske de Vries (VVD Groningen).
Onze eigen Groningse gemeenteraad wordt vertegenwoordigd door misschien wel het mooiste vrouwelijk schoon dat de politiek ooit gekend heeft. Daarbij heeft ze tijdens haar rechtenstudie een bedrijfje opgezet om mensen met een huurwoning te helpen bij het terugvorderen van de bemiddelingskosten. Wat een vrouw!

Geeske de Vries (VVD)

3. Dilan Yeşilgöz-Zegerius (Tweede Kamerlid VVD).
NRC Handelsblad noemde haar ooit een pitbull op hakken, wij vinden haar prachtig. Alles aan haar roept ‘Powervrouw!’.


Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD)

4. Bente Becker (Tweede Kamerlid VVD).
Ja, dit is gewoon een mooie vrouw.

Bente Becker (VVD)

5. Gerben Brandsema (ChristenUnie Groningen).
Ah, nog een Gronings gemeenteraadslid tussen al die VVD’ers. Deze man kijkt zo lief uit zijn azuurblauwe ogen dat je onze gemeente wel aan hem móét toevertrouwen. Uitstraling kan veel voor je doen.

Gerben Brandsema (CU)

6. Marianne Thiemen (Tweede Kamerlid PvvD).
Een paar jaar geleden was ze nog een beetje de geitenwollensokkenvrouw van de Nederlandse politiek, vandaag de dag heeft ze toch behoorlijk wat respect weten af te dwingen in Den Haag. Niemand kan meer om deze chick heen. We mogen natuurlijk niet suggereren dat haar knappe koppie daar vast een bijdrage aan heeft geleverd.

Marianne Thieme (PvdD)

7. Klaas Dijkhof (Tweede Kamerlid VVD).
Deze man wint alles waar hij aan meedoet: Slimste Mens, Politicus van het Jaar, Best Geklede Man van 2017. Met zijn charmante Prins Karnaval-look palmt Klaassie ons allemaal in, maar schijn bedriegt, want hier spreekt wel degelijk een gehaaid politicus.

Klaas Dijkhoff (VVD)

8. Thierry Baudet (Tweede Kamerlid FvD).
Oh Thierry, soms je maakt het de linkse studenten zo wel heel moeilijk om niet te zwichten voor je controversiële uitspraken. Eerlijk is eerlijk, je mag er zijn. Die foto aan de rand van het zwembad maakt wat in ons los. Je haar is wel leuker als je het niet naar achter kamt. Dat je ‘t even weet.

Thierry Baudet (FvD)

9. Sadet Karabulut (Tweede Kamerlid SP).
Het is tijd voor een knappe kop uit het linkse bolwerk en dit is me er eentje. Deze Amsterdamse SP’erin met een flinke tint exotische schoonheid weet waar ze het over heeft. Dat maakt haar nog even een stukje aantrekkelijker natuurlijk.


Sadet Karabulut (SP)

10. Khadija Arib (Tweede Kamer Voorzitter).
Khadija, wat ben je geweldig. De leukste persoon in de Tweede Kamer. Deze hele lijst staat vol powervrouwen, maar jij bent het toppunt. Het internet fluisterde ons in dat je 58 bent geworden. We zien het niet aan je af, want jouw schoonheid is tijdloos.


Khadija Arib (PvdA)

Disclaimer: De top 10 is tot stand gekomen door een groep mannen en vrouwen met verschillende politieke voorkeuren en is geheel gebaseerd op het uiterst oppervlakkige criterium van uiterlijke kenmerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.