Ben Nat: Een Vlaams triootje in Budapest

Met mijn platte buik en slanke benen ben ik na het indrinken al flink aangeschoten als ons bonte gezelschap zich een weg baant door de potten van de gaybar, met als bestemming de dansvloer. We drommen ons samen op het podium, waar ik soepel rondom de paal begin te dansen. Met enig genoegen vang ik de blik van de Belgische jongen, wiens ogen net als de laserlichten mijn contouren aan het afstruinen zijn. Ik beweeg nog een beetje op en neer langs de paal en vraag me ondertussen af waarom ik de Belg eigenlijk niet eerder aantrekkelijk heb gevonden. Normaal kan ik immers mannen met zwarte krullen en een arrogante uitstraling niet weerstaan. Voordat het antwoord op deze vraag zich echter aan mij presenteert, doemt mijn reisgenoot Simone naast me op. Ze is triomfantelijk opgesprongen van de barkruk waar ze lapdances van vrijwel ons hele gezelschap heeft gekregen.

“Zo, die Roos kan goed dansen!” klinkt haar dronken stem boven de muziek uit.

“Dat wil ik wel eens ondervinden!” schreeuw ik net zo dronken terug.

Mijn ogen vallen op de meid in kwestie met wie ik eerder die avond heb geflirt en zodra onze blikken elkaar kruisen weet ik dat er geen woorden meer aan vuil gemaakt hoeven worden.

De rest van de avond ben ik vastgeplakt aan Roos haar lichaam, soms opgetild tegen een muur, op de dansvloer of innig verstrengeld op een loungebank. Haar lange zwarte haren glijden door mijn vingers terwijl mijn hand soms haar nek aanraakt en dan weer naar beneden glijdt over haar stevige borsten. Haar zoenen zijn hartstochtelijk, maar een vrouw zoenen als vrouw kan soms verwarrend zijn. Haar haar voelt als het mijne, net als de zachte huid en een smal middel met ranke heupen zijn mij ook niet onbekend. Ik wil iets anders, iets mannelijks. Terwijl Roos en ik nieuwe drankjes bestellen bij de bar, bekijk ik de status quo met de stiekeme wens van een afwisseling van partner. Simone en de Belg zijn in een hoek van de zaal elkaar nog net de kleren niet van het lijf aan het scheuren en mijn vermoeden is dat de twee Australiërs genoegen hebben genomen met elkaar. Uit mijn gedachten gebracht door Roos haar hand op mijn billen besef ik mij dat de stellen van de avond wel bepaald zijn en stel ik aan de groep voor om de lichte mate van privacy van het hostel op te zoeken.

Echter verloopt de avond toch anders dan ik had verwacht. Simone en ik zijn beide al uitgecheckt bij het hostel en zouden bij onze scharrels in bed slapen, maar het lijkt erop dat we een enkele scharrel voor ons beide hebben. Nadat wij samen met de Belg een laatste peuk hebben gerookt, openen we de kamerdeur om te ontdekken dat vrijwel iedereen, waaronder Roos, in een slaapcoma is beland en er slechts één bed over is boven het bed dat de Australiërs samen delen. Geen van ons drieën tekent bezwaar aan en melig beginnen we ons uit te kleden. Staand in mijn doorschijnende bh en kanten slip die in mijn bilspleet verkeert, merk ik op dat de Australische jongen helemaal niet is gaan slapen en me begerig aankijkt. Naast hem ligt de Australische meid die me daarentegen een jaloerse blik toewerpt. Haar negerend glijden mijn ogen schaamteloos over zijn ontblote bovenlichaam dat aanzienlijk meer gespierd is dan ik had verwacht en ik voel me frustrerend geil. Om de tijd te rekken zoek ik naar een extra deken en buk over de chaos van kleding heen om mijn toeschouwers een mooi beeld van mijn achterwerk te geven.

“Mooi poepke hoor!” klinkt er plots vanuit het bovenste bed, waar Simone en de Belg ook toeschouwers blijken te zijn. Even spannen mijn billen samen bij het horen van dit lelijke Vlaamse woord voor zoiets wonderschoons als een vrouw haar derrière, maar al snel zet ik mij hier overheen en passeer ik de Australiër met een speelse knipoog tot frustratie van de meid. Het bovenste bed is smal en met ons drieën liggen we gedwongen in een driedubbele lepeltje lepeltje, wat kinderlijk gegiechel in ons naar boven haalt.

Wat eerst begint als onschuldige ondeugendheid wordt al gauw serieus. Het is stomend heet onder de deken en nadat Simone haar volle tieten ontbloot en ze tegen me aan drukt, stopt de Belg zijn hand onder mijn slipje en gaat daar te werk. Zijn vingers gaan eerst langzaam en dan steeds sneller over mijn kut en ik kreun het zachtjes uit van genot wanneer ze naar binnen schieten. In de tussentijd schiet Simones hand op en neer over zijn lul en ontsnapt er met regelmaat een gehijgde “fuck” uit zijn mond. Voordat een van ons klaar kan komen, wisselen we van positie en laat ik Simone en de Belg hun tongen met elkaar kennismaken terwijl die van mij afdaalt naar Simones gladgeschoren poes. Al snel beginnen haar benen stuiptrekkingen te vertonen vanwege mijn likkende tong en ik moet Simone stevig vasthouden om geen blauw oog te riskeren. Wanneer mijn armen Simone niet meer aankunnen en zij bijna toegeeft aan een orgasme, besluiten we er een condoom bij te halen voor het laatste werk.

Ik word als eerste genomen terwijl Simone zichzelf tevreden houdt met de Belg en mij als uitzicht. De pik van de Belg is verbazingwekkend groot voor zijn smalle, atletisch gebouwde lichaam en ik ben bang dat hij te diep in mijn vagina ramt als ik mijn benen om zijn nek gooi, maar ben toch benieuwd. Ik heb geen spijt als de stoten nog intenser worden tot het punt dat het lichtelijk pijn doet en laat mijn gekreun de vrije loop. Simone smoort me enigszins door haar tong tegen die van mij te drukken en ik bijt zachtjes op haar lip voordat de Belg zijn stevige pik uit me trekt om zijn laatste energie aan Simone te geven. Hij draait haar op haar handen en knieën en ik ben blij dat ons bed niet kraakt wanneer hij haar van achteren neemt. Haar borsten deinzen lichtjes mee op het ritme en geilen me ontzettend op, maar ik ben zo uitgeput dat ik alleen kan uithijgen terwijl mijn kut nagloeit.

Naderhand hebben we nog twee uur kunnen liggen voor het ochtendgloren onze brakke koppen blootstelde. Simone en ik verlaten stilletjes de slaapruimte om te kunnen douchen voor we de helse bustocht naar huis moeten halen. Behalve onze winterjassen dragen we niets om onze lichamen heen wanneer we de lift instappen en we kijken elkaars reflectie geamuseerd aan in de spiegel, tot ineens de lift een etage te vroeg tot stilstand komt. De deuren openen zich naar een geschrokken familie die ongemakkelijk naast ons komt te staan. De ouders van het kleine meisje ontkennen het bestaan van mij en Simone gedurende de afdaling, maar het kind zelf wijst grinnikend naar onze blote benen en merkt op hoe koud we gekleed zijn. Zodra de deuren zich openen naar onze etage en wij uitstappen draaien de ouders het gezicht van hun dochter af van de sletjes die we zijn en als uit het niets weet ik weer waarom ik in eerste instantie afknapte op de Belg. De stomme klootzak had een vriendin.