Ben Hard

Ben Hard: De Verloofde

Mijn ouders hebben flink wat geld op de rekening en schuiven mij maandelijks een paar honderd euro toe. Tot een paar weken terug. Ik ben gezakt voor driekwart van mijn
tentamens. Gezien dit niet de eerste keer is, zetten mijn ouders mij voor een ultimatum: of ik haal mijn tentamens en mijn hers in de volgende tentamenperiode, of ik krijg geen cent meer.
Ik dacht met mijn naïeve hoofd niet dat mijn ouders hun dreigement waar zouden maken, maar mijn bankrekening zei mij aan het einde van de maand toch iets heel anders. Een paar
weken later zal ik naar deze periode kijken en inzien dat geldgebrek wel het minste van mijn problemen zou zijn. Uit noodzaak heb ik mij maar ingeschreven bij een uitzendbureau. Binnen een week werd ik gebeld om te helpen bij tabaksfabriek Niemeyer en kon de dag daarop gelijk mijn eerste dienst draaien. Tijdens het sollicitatiegesprek zei ik alleen maar ja en amen en ben ik
aangenomen voor een baan waarvan ik amper wist het inhield. Wel wist ik dat het lopende bandwerk zou zijn, dus heb ik mijn powerbank voor mijn telefoon opgeladen en meegenomen. Laat ik wel wezen: no way dat ik mij ga vervelen voor een kutbaantje met minimumloon. Ik word bij de ingang ontvangen door mijn leidinggevende samen met andere uitzendkrachten, waaronder een bloedmooie Zuid-Afrikaans/Nederlands halfbloedje. Ik bekeek haar van top tot teen en ik glunder van goedkeuring. Alles wat een mooie vrouw moet hebben, heeft ze. Ze is wel kleiner van stuk dan waar ik normaal voor ga, maar heeft donker haar tot aan haar kont en… Die wiegende billen… Ik ben blij dat wij ondertussen onze bedrijfskleding aanhebben, zodat zij mijn harde fallus niet ziet. Zelfs in haar uniform zijn haar ferme borsten nog goed te zien. Ze ziet mij staren en werpt mij een geniepige blik toe. ‘Wil zij mij of wil zij mij niet?’, begin ik te denken. Ik begin een glazige blik te krijgen en iets haalt mij uit mijn gedachtenstroom. Mijn leidinggevende geeft mij een por en fluistert in mijn oor: “Aan het einde van je shift denk je maar aan vrouwen kerel” Hij knikt haar richting op. “Ze heet Cheyenne en is een paar weken geleden binnengevlogen. Ze blijft hier voor een paar maanden.” Een glimlach krult rondom mijn lippen. Voordat zij teruggevlogen is naar Pretoria heb ik haar kapotgenaaid. Eenmaal aangekomen op de werkvloer word ik gescheiden van de Zuid-Afrikaanse godin. Zij staat drie lijnen verder en kan blijven staren naar haar kontje. Ik kijk naar wat de bedoeling is en het werk is echt niet zo moeilijk: bus tabak leegkieperen, kijken of er plastic of ander troep in zit en het tabak in een grote bak schuiven. Dit geeft mij de ruimte om mijn muziek aan te zetten en steeds naar dat geile ding voor mij te kijken. Wanneer ik een tent in mijn niet-sexy-tuinbroek-uniform krijg, word ik genoodzaakt om mijn pik recht te trekken. Natuurlijk dat zij dan net mijn kant opkijkt. Ze treuzelde even, maar ze kijkt wel steeds vaker mijn kant op. Eerst neutraal, maar later toch met een twijfelende glimlach. Ik grijns terug. Tijdens de pauze zocht ik een eenzame tafel op om daar toch mijn pik te bevrijden van mijn uniform. Een beetje public release kick ik wel op en een geile meid laat mijn inhibities vaak varen. Er zitten maar een paar collega’s in de pauze-ruimte en die zijn meer geïnteresseerd in het roken van hun sigaret dan mij en mijn harde pik. Zij geven geen blijk iets te zien, maar door het raam zie ik een stel bruine ogen die gefascineerd naar mijn zaakje staren. Cheyenne staat voor het raam, sprakeloos. Ik draai mij iets bij en trek langzaam mijn voorhuid van mijn eikel. In haar ogen zie ik dat zij een besluit heeft genomen, loopt de ruimte binnen en komt naast mij zitten. Ze pakt mijn stijve beet en begint mij langzaam af te trekken. Voorvocht druipt van mijn eikel en Cheyenne masseert mijn gladde pik. Ze heeft een stoïcijnse gezicht op, maar alleen ik kan die geilheid in haar ogen herkennen. Ik kijk haar aan en fluister haar toe dat ze sneller mag gaan. Ze voegde de daad bij mijn woorden en brengt mij bijna tot een climax. Toen ik steeds meer zachtjes begon te kreunen, deed ze haar eigen uniform iets meer open. Ze geeft mij een inkijk in haar boezem en zie dat zij onder haar bedrijfskleding een kanten beha aanheeft. Alsof zij wist wat haar zou overkomen. Mijn ademhaling wordt steeds sneller en ze brengt haar tempo meer omhoog. Ze stopte plotseling en ik wist niet waarom. Ze schreef iets op een papier en schuift mij dit toe. “Kom na je shift naar dit adres, dan maken we dit af.” Bitch, ik wil komen. “Je ziet mij wel verschijnen”, zeg ik met een lichte knik. Cheyenne doet de deur open met alleen haar kanten lingerie aan. Haar onderbroek bedekt nog maar net haar schaamlippen en herken diezelfde geilheid weer in haar ogen. Haar ogen zijn iets bloeddoorlopen en ik zie alsnel de reden. Ze reikt mij haar joint aan en ik gris die uit haar handen. Ik duw haar het appartement binnen en druk haar lippen tegen de mijne aan. Ik voel dat zij zich aan mij overgeeft, neem kort een trekje van de Groene Rakker en poneer die in de dichtsbijzijndste asbak. Ik trek mijn broek naar beneden en trek mijn pik uit mijn Calvin Kleins. Ik duw de voorkant van haar kanten ondergoed opzij om haar schaamlippen te voelen en mijn vingers zijn nat van haar voorvocht. Ik bedenk mij niet en duw mijn pik in haar. Ze is geil genoeg om het voorspel over te slaan en mijn pik glijdt zonder moeite tot aan mijn ballen in haar poes. Ze kreunt steeds harder en terwijl ik haar neuk, masseer ik haar klit. Ik begin harder te stoten en ik zie dat zij begint te tranen. Ik pak haar bij de kin, vertraag mijn tempo lichtelijk en begin haar gepassioneerd te zoenen. Ik voel haar in mijn armen weer ontspannen en merk dat ik weer wat sneller kan. “Zeg dat je mij wil, bitch.” Ze luistert naar mij en zegt wat ik wil horen. Ik voel aan mijn blauwe ballen dat ik niet lang meer heb. “Ik ga komen sletje” en ik begin haar vol te spuiten. Zaad druipt uit haar schaamlippen wanneer mijn eikel haar kutje verlaat en ik hoor dat de deur achter mij open zwiept. Cheyenne verstarde en pakte van schrik al haar spullen. Ik zit nog half in mijn geile roes wanneer ik een dreun tegen mijn hoofd aanvoel. Ik keek op naar mijn leidinggevende van Niemeyer en ziedende ogen kijken mij aan. Ik hoor Cheyennes’ stem die telkens zei dat het niets is wat het lijkt. Het volgende moment dat ik mij kan herinneren is dat ik duizelig en bebloed op straat lig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.