Actueel

HoroSKoop

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Omdat wij zulk progressief vooruitstrevend volk zijn heeft onze huisastroloog Anne besloten om de Slangendrager, het veel bediscussieerde dertiende sterrenbeeld, op te nemen in de HoroSKoop voor 2018!

Capricorn – steenbok (20 jan – 16 feb) (oud: 22 dec – 19 januari)

 • praktisch
 • grappig
 • pessimistisch

 • Begin komend jaar gebeurt er waarschijnlijk iets wat je leven compleet op zijn kop zet. Aan jou de taak om hier niet meteen het slechtste van te denken, want misschien is het juist wel goed. Pas op voor slangendragers, hun verwarring zorgt alleen maar voor narigheid.

 

Aquarius – waterman  (16 feb – 11 maart) (oud: 20 januari – 18 februari)

 • vriendelijk
 • onafhankelijk
 • onvoorspelbaar

 • Lieve waterman, wat ben je toch aan het doen? Pak je rust en zoek anderen eens wat meer op. Je vind dit jaar een grote liefde, maar zeker geen Slangendrager. Dat matcht niet.

 

Pisces – vissen (11 ma – 18 apr) (19 februari – 20 maart)

 • mededogend
 • fantasierijk
 • idealistisch

 • Jij voelt je in 2018 als een vis in het water. Letterlijk. Doe dus maar voorzichtig bij zwembaden, sloten of kanalen want je kan voor vervelende, of rare verrassingen komen te staan. Jij vind een maatje met dezelfde liefde voor water, misschien wel een Slangendrager….

 

Aries – ram (18 apr – 13 mei) (oud: 21 maart – 19 april)

 • innovatief
 • dynamisch
 • overmoedig/roekeloos

 • Ram, jouw moeder kan niet je rotzooi blijven opruimen. Wees eens wat minder roekeloos en denk goed na over wie je een letterlijke of figuurlijke kopstoot bezorgt. Brak zijn kost jou kopzorgen, en daar kan geen ibuutje tegenop. Een aanvaring met een Slangendrager kan zowel leuk, als erg kut zijn. maar dat ligt aan jou.

 

Taurus – stier (13 mei  – 21 jun) (oud: 20 april – 20 mei)

 • vastberaden
 • betrouwbaar
 • jaloers/bezitterig

 • Stier, wees eens niet zo koppig en luister eens naar alle welgemeende adviezen van iedereen om je heen, ze hebben het beste met je voor. Behalve naar een Slangendrager, heel onbetrouwbare figuren zijn dat.  Jaloezie is in 2018 wel een dingetje, want je houd niet van delen en al zeker niet het delen van liefde.

 

Gemini – tweelingen (21 jun – 20 jul) (oud 21 mei – 20 juni)

 • intellectueel
 • jeugdig/levendig
 • oppervlakkig

 • Als tweeling stap je elk nieuw jaar in vol goeie moed en zin om aan een nieuw projectje te beginnen. En of dit nou gaat om een nieuw projectje in de liefde, of op carrière gebied, je gaat er vol voor. Soms is het alleen moeilijk om echt te diepte in te gaan met jou, omdat je soms zo analytisch beredeneerd, dat het net lijkt of je het over iemand anders hebt.

 

Cancer – kreeft (20 jul – 10 aug) (oud: 21 juni – 22 juli)

 • meevoelend
 • fantasierijk
 • humeurig

 • Met jouw fantasie wordt elk jaar een feestje, Kreeft. Ook al is dat voor de mensen om jou heen niet altijd zichtbaar. Een sprookje zogezegd. Maar zo lang je in jezelf blijft geloven, komt alles goed. Je bent wel een beetje stekelig naar anderen. Beetje jammer want daar maak je geen vriendjes mee.

 

Leo – leeuw (10 aug – 16 sept) (oud: 23 juli – 22 augustus)

 • ruimdenkend  
 • hartelijk
 • autoritair

 • Leeuw, jeetje wat ben jij open-minded! Dat gaat jou, zeker op seksueel gebied, heel wat opleveren in 2018. Probeer dan wel een beetje minder autoritair op te treden, niet iedereen is gediend van een commando.

 

Virgo – maagd (16 sept – 30 okt) (oud: 23 augustus – 22 september)

 • betrouwbaar
 • intelligent
 • zorgelijk

 • Maagd, je bent wel lief maar je gaat daar soms een beetje te ver in door. Je mag af en toe best eens iets op de gok doen. Zeker dit jaar want je zal een spontaan telefoontje krijgen wat je leven gaat veranderen. Als je dit jaar iemand treft, waar je niets van begrijpt is het hoogstwaarschijnlijk een Slangendrager. Maak je geen zorgen, die moet zelf ook nog even aan zijn nieuwe identiteit wennen. Heb geduld en het komt goed.

 

Libra – weegschaal (30 okt – 23 nov) (oud: 23 september – 22 oktober)

 • hoffelijk
 • charmant
 • besluiteloos

 • Het kan wel zijn dat je erg charismatisch bent Weegschaal, maar je moet wel keuzes maken. Je kan niet eeuwig al die mensen aan het lijntje houden, alleen omdat je niet kan kiezen welke van de honderd nou echt de leukste is. Verder zal je dit jaar te maken krijgen met een Slangendrager, misschien wel als geliefde. Waarschijnlijk als geliefde. Pas hier voor op, Slangendragers zijn een beetje giftig.

 

Scorpio – schorpioen (23 nov –  29 nov) (oud: 23 oktober – 21 november)

 • vastberaden
 • gepassioneerd
 • compulsief

 • Door het nieuwe dertiende sterrenbeeld, is de hoeveelheid kreeften aanzienlijk geslonken. Je wordt een beetje een unicum, een uitzondering, een zeldzaamheid. Een enig exemplaar in de vriendengroep. Dat is mooi, want van jouw kwaliteiten moet er niet te veel in de mix zijn, dat botst. Als een van jouw mede-kreeften een Slangendrager is geworden, kan ej maar beter bij deze persoon uit de buurt blijven. Jouw drang naar balans maakt de Slangendrager alleen maar in de war.

 

Ophiuchus – slangendrager (29 nov – 17 dec)

 •   ???
 •   ???
 •   ???

 • Jij bent het dertiende sterrenbeeld, en zo nieuw dat er nog niets over jou te zeggen is Slangendrager. Je bent een mysterie, met zowel mooie kanten als een donker randje. Tabula rasa is op jouw lijf geschreven –haha-. Als man is dit het jaar om eens in te gaan op het mannenlievende stemmetje in je hoofd. Als vrouw is handwerk echt jouw ding. Blijf wel bij kreeften uit de buurt, die zullen je alleen maar in de war brengen met je oude identiteit.

 

Sagittarius – boogschutter (17 dec – 20 jan)  (oud: 22 november – 21 december)

 • optimistisch
 • filosofisch
 • onverantwoordelijk

 • Als boogschutter zijnde, ben je dat waarschijnlijk net geworden. Zo ver ben je opgeschoven door de nieuwe rangschikking in de sterrenbeelden. Dit zorgt voor veel verwarring. Gelukkig kan je met jouw optimisme daar prima een weg in vinden. Al ben leg je de verantwoordelijkheid voor je fouten soms iets te vaak bij een ander. Je kan het waarschijnlijk niet zo goed vinden met de Slangendragers, die lijken te veel op je. Of zijn te verschillend. Zo onvoorspelbaar die Slangendragers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.