Actueel

Advertorial: Bewustzijnsverruiming bij praktijk Uruz

Graag wil ik me voorstellen, ik ben Hendrika Eekma en heb een praktijk genaamd URUZ in Groningen.

Praktijk Uruz is er voor mensen die hun bewustzijn verder willen ontwikkelen of belangstelling hebben voor het intuïtieve/gevoelsmatige in zichzelf en dit willen gebruiken in hun leven.

Voor mij is het zo dat ik me altijd wil blijven ontwikkelen, omdat dit voor mij leven is. Daarom doe ik een vervolg opleiding. Voor deze opleiding ben ik op zoek naar mensen die kosteloos een begeleiding sessie willen krijgen van mij.
Voor mij is het belangrijk om ervaring op te doen in deze vorm van begeleiden.

De sessie is afgestemd op een  vraag van jou. Ik kijk dan van wat ik in jou energie lees of ik je iets terug kan geven hierover. Meestal herken je dit, dan weet je ook dat het klopt voor jou. Ik kan namelijk niet iets zien wat jij niet wil laten zien. Vaak is het zo dat mensen dan zicht krijgen op zichzelf, herkenning en erkenning, wat weer een ontwikkeling kan geven in hun bewustzijn.

Heb je belangstelling of ben je nieuwsgierig neem dan contact met me op.
Mijn website is: www.praktijkuruz.com. Mijn e-mailadres is: hendrika.eekma@gmail.com. Telefoonnummer: 050-8539228

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.