Actueel

Mannengeheimen

 

Een bachelor afronden, daarna een master doen en misschien een bijbaantje bij de Appie? Voor Kuba (20) was dit niet wat hij zocht. Hij kon niet leren wat hij wilde op de universiteit en stopte daarom al snel met zijn studie psychologie. Daarna ging het snel: hij liet alles achter zich en vertrok naar Budapest om daar aan het werk te gaan bij het bedrijf Mannengeheimen. De SK sprak hem om te vragen wat dit bedrijf precies is en hoe het nu met hem gaat.

Vertel Kuba, wat is mannengeheimen precies?

Mannengeheim is het tofste bedrijf van de wereld. We geven vrouwen advies over dating en relaties. Dat doen we door middel van blogs, video’s, onlinecursussen en lezingen door heel Nederland. We is in dit geval Tim Veninga, de beste datingcoach van Nederland (naar mijn mening ook de wereld, al vindt hij het nooit leuk als ik dat zeg) en een team dat ervoor zorgt dat zijn advies aan komt bij zo veel mogelijk vrouwen in Nederland en België.

Wat doe jij precies voor mannengeheimen?
Ik zorg ervoor dat alle blogs en video’s op de juiste plek komen en goed zijn. De reden dat we de adviezen in blogs en video’s stoppen is omdat we hierdoor veel meer vrouwen helpen dan wanneer we alleen een op een met ze gaan werken. Die blogs moeten natuurlijk opgemaakt worden en de video’s moeten geschoten, bewerkt en geüpload worden. Daar hebben we mensen voor in dienst die ik op mijn beurt aanstuur.

Wat heeft jou geïnspireerd om bij Mannengeheim te gaan werken?
Ik heb het nooit een goed idee gevonden om mijn liefdesleven aan toeval over te laten. Ik besefte me dan ook gauw dat de vrouw waar ik oud mee ga worden niet spontaan bij mij ging aanbellen, om vervolgens te vertellen dat ze valt op dikke gamende jongetjes. Geloof me, ik heb het een tijdje geprobeerd. Werkt niet.

Daarom begon ik meer informatie over liefde op te zoeken en eigenlijk kwam ik er zo achter dat ‘die shit awesome is’. Vervolgens ging ik er steeds meer boeken over lezen en op een gegeven moment kwam ik Tim tegen. Op dat moment besefte ik me dat er geen betere persoon was die mij dingen over de liefde kon vertellen. Ik ben gestopt met mijn studie en ben voor hem gaan werken.

Waarom heb je ervoor gekozen om je studie en andere dingen allemaal op te geven?
Simpel: Er was niemand op de uni die mij kon leren wat ik wou leren. Dat maakte het voor mij ook makkelijker om het achter me te laten.

Pas je alles wat je leert ook toe in je dagelijks leven en hoe?
Ja natuurlijk. Uiteraard is het advies dat we geven voor vrouwen, maar dingen als zelfvertrouwen, een cool leven hebben en veel mensen daten geldt voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast geven alle verhalen en vragen die we dagelijks krijgen mij steeds een beter inzicht over hoe mannen, vrouwen, communicatie en relaties werken.

Helaas wil Kuba ons nog niks verklappen over zijn ambities binnen het bedrijf, maar hij zal hier ongetwijfeld nog een tijdje mee doorgaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.