Ben Hard

Ben Hard: De zus van

In het donker en de motregen verlaat ik het pand van de Studentenkrant. Ik sla mijn kraag op en zoek in mijn zakken naar het verfrommelde pakje peuken dat ergens tussen de sleutels en lege condoomverpakkingen zit. Terwijl ik er een opsteek kijk ik om naar het raam waarachter de hoofdredacteur met een hand haar slaap masseert en met de andere tegen haar maag drukt. Hoewel ze beloofd had om na het gesprek -waarin ik overigens op mijn vingers ben getikt voor wangedrag- op stap te gaan blijft ze nu zitten omdat ze ‘een buikgriepje onder de leden heeft’. Ik baal als een stekker, het was de uitgelezen gelegenheid om eindelijk weer eens een hoofdredacteur vol van achteren te nemen. Iets dat al meer dan een jaar niet is voorgekomen, aangezien haar voorgangers mannen waren.

Ik slenter naar huis en terwijl ik door de Poele loop gluur ik bij kroegen naar binnen om te kijken of ik bekenden zie. Sinds de invoering van het BSA en de afschaffing van stufi is het niet meer zoals vroeger. Toen ging ik nog wel eens op de bonnefooi de kroeg in, waar ik altijd vrienden tegenkwam. Nu sta je er al snel als een eenzame, wanhopige pik in je eentje bier te hijsen. Als ik met hangende schouders de Negende voorbij loop hoor ik ineens mijn naam. ‘Ben! Hee Ben! Ben jij dat?’ Ik draai me om en moet verbaasd hebben gekeken want de chick die al een stukje achter me aangelopen is legt al snel uit ‘Ik ben de zus van Janice, Louise!’. Maar natuurlijk, de zus van het zielige hoopje hoofdredacteur dat ik net achter heb gelaten. Ik glimlach zo innemend als ik kan en loop naar haar toe. Als ik haar uitleg dat ik al op weg naar huis was omdat haar zus zich niet lekker voelt aarzelt ze niet om mij een biertje aan te bieden. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen.

In de Negende is het betrekkelijk rustig, maar dat drukt voor Louise de pret niet. Ze kent blijkbaar iedereen die er werkt en de biertjes en shotjes gaan per dozijn over de bar. Al snel zorgt de muziek ervoor dat Louise ongeremd en verschrikkelijk sexy begint te dansen, en al snel begint mijn lid mee te wiegen op de maat van haar schuddende billen. Natuurlijk zijn er maar vrij weinig dingen die mij ervan weerhouden een chick in de Negende te versieren, maar ‘de zus van’ zou zo mooi staan op wall of fame dat de motivatie, urgentie en mijn knots met de minuut groeien. Ze gooit haar armen in de lucht en onder haar crop top piept een tatoeage van een pijl uit. Terwijl die pijl mij wijst op haar deinende voorgevel rolt er net een druppel zweet tussen haar borsten naar beneden. Ik hou het niet meer.

Ik sla een arm om haar middel en fluister in haar oor ‘bodyshots?’. Ze kijkt me ondeugend aan zegt met een knipoog ‘jij eerst’. Ik ben een man van mijn woord en hijs mezelf op de bar, waar ik mijn shirt omhoog trek. Ik twijfel een moment of ik mijn halfstijve pik ook moet bedekken maar bedenk me dat het wel imposant staat, en leg mijn benen nog wat verder uit elkaar. Ineens staat de groep vriendinnen van Louise om me heen en het plan lijkt in duigen te vallen wanneer het waakvarken van de groep zich over mij heen buigt om tequila uit mijn navel te drinken. Mijn protesten worden gedempt door het stuk citroen dat ik al in mijn mond had gestopt en voor ik het weet lig ik op de bar te zoenen met de lelijkste chick tot dusver. Met een rood hoofd en een bedonderd gevoel werk ik mezelf van de bar en kijk ik zoekend om me heen naar Louise. Ze staat achter het waakvarken en kan haar lachen niet verbergen.

Zonder verdere omhaal til ik haar op en gooi ik haar op de bar. Terwijl ik de citroen in haar mond duw, voel ik met mijn andere hand ongegeneerd aan haar borsten. Haar vriendinnen beginnen te joelen maar ik trek me er niks van aan en slurp de tequila uit haar navel. Ik til haar met mijn tong nog achter in haar keel van de bar en loop naar buiten. Ik zet haar neer en negeer haar protesten over haar jas die nog binnen ligt als ik haar naar mijn huis dirigeer.

Eenmaal binnen druk ik haar tegen de muur en begin ik haar uit te kleden. Ze kijkt een beetje onzeker om zich heen naar de gang, die gevuld is met volle vuilniszakken en lege pizzadozen maar ik trek me er niks van aan. Een paar seconden later neem ik haar hard en diep en weer een paar seconden later spuit ik haar vol met mijn romige zaad.

Ik neem een stap achteruit en kijk hoe Louise me met rode wangen, zaad dat langs haar benen loopt en buiten adem aankijkt. Ik gnuif en werp haar haar broek toe en doe de voordeur open, waarna ik zonder om te kijken naar mijn kamer loop. Godverdomme het waakvarken gezoend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.