Actueel

Rare dates

In de kroeg of op Tinder lijkt het altijd zo lekker te lopen, maar wanneer twee mensen elkaar dan uiteindelijk toch in een nuchtere toestand zonder de bescherming van een beeldscherm besluiten te ontmoeten, kan het heel anders lopen. Dit zijn dates waarvan je blij bent dat jij ze niet hebt hoeven meemaken.

 

Onbeschoft
Ik had in het Golden Fust nummers (oké, en speeksel) uitgewisseld met een heel knappe jongen genaamd Joris. De appjes gingen al snel over en weer en uiteindelijk nodigde hij me uit om een hapje te eten en naar de bioscoop te gaan. Ik was als arme student die nauwelijks wat anders eet dan instant noodles heel opgewonden.

We zouden elkaar buiten de UB ontmoeten en dan kijken waar we zouden gaan eten. Ik wachtte en wachtte, maar geen spoor van Joris. Ik ging maar weer de UB in om met een half oog in mijn studieboek en een half oog op het Broerplein te kijken. Uiteindelijk kwam hij zo laat dat we direct maar naar de bioscoop gingen, ondanks dat ik heel erg honger had. In de bios kocht hij alleen een kaartje voor zichzelf en in de zaal zat hij constant door de film heen te praten. Direct na de film zei hij dat hij wegging omdat zijn voetbalmaten een feestje gaven.

Laura (22)

 

Augurk
Een paar maanden geleden had ik David van Tinder opgepikt. Op onze eerste date waren we biertjes gaan drinken in de Pint en het was heel gezellig. We hadden het over onze studie, jeugdherinneringen, vakanties enzo. Alles ging gepaard met lachjes en plagerige aanrakingen. De seksuele spanning was om te snijden.

Onze tweede date was een ‘Netflix and chill’-avond en de spanning hing er nog steeds. Al snel lagen we te zoenen en kleedden we elkaar uit op de bank. Toen ik Davids broek uittrok wist ik niet wat ik zag. Zijn penis was van formaatje augurk. Dat was nog niet het ergste, het ergste was dat David zei dat hij geconfronteerd wilde worden met zijn kleine penis. Hij werd er geil van als ik er vernederende dingen over zei. Ik mompelde dat ik naar de wc moest en heb daar snel een exit-strategie bedacht. Met grote krokodillentranen kwam ik terug, jammerend dat ik nog niet over mijn ex heen was. Hij pakte zijn biezen en ik heb hem niet meer gezien.

Anouk (23)

 

IJskoningin
Een paar jaar geleden waren de grachten in de winter helemaal bevroren en kon je erop schaatsen. Ik had een meisje bij mij thuis te eten. We besloten vrij laat op de avond dat we een rondje over de bevroren gracht zouden gaan lopen. Er hing een gedimd, gelig licht van de straatlantaarns over de gracht en er was helemaal niemand. De setting was dus heel romantisch, dacht ik. Wanneer kun je nou over een bevroren stadsgracht lopen? Maar mijn date was alleen maar aan het zeuren over dat ze het koud had en dat het hier vies was. Dus we besloten nog even op te warmen bij mijn favoriete bruine kroeg. Ze gingen al bijna sluiten maar omdat ik de barman ken, mochten we er nog één drankje doen. Ook dit aardige gebaar kon mijn date niet waarderen. Ze klaagde dat ze het ongezellig vond dat alle stoelen al op de tafels stonden en over dat ze de WC vies vond (die was niet vies). Ik was helemaal klaar met haar pessimisme en heb haar nummer geblokkeerd.

Bas (20)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.