Anna krijgt zware ontgroening

 

Whatsapp

In menig Groningse WhatsApp-groep gaat een Facebook bericht rond van een niet al te tactisch bericht. Anna is zaterdag begonnen met de IT (introductietijd) van Albertus en mama wilde haar kind vertellen dat het allemaal goed zou komen en succes wensen. Dit deed moeders door middel van een gedicht. Dit bericht plaatste ze op Facebook. Ironisch genoeg maakt dit stukje poëzie haar ontgroening vermoedelijk wel een stukje zwaarder.

Waarschijnlijk had mama geen rekening gehouden met de meedogenloze studentencultuur. Anna werd getagd en als een lopend vuurtje wandelt nu een intiem gedicht over haar, door een groot aantal telefoonschermen. Inmiddels is het bericht van Facebook verwijderd.

Natuurlijk is de ontgroening maar een groot spel, maar de schaamte die zo een bericht kan veroorzaken is echt. Daarom willen we Anna hierbij een hart onder de riem steken, door haar veel succes te wensen de komende tijd. Als je op zoek bent naar een liefdevolle club die wel waardering heeft voor mooie stukken tekst, kan je altijd even bij ons een knuffel of gratis biertje halen. 👯❤️🌼