Nooit meer een lege telefoon

implug-oplaadstation

Gisteravond had ik een geïmproviseerde clubavond in Amsterdam. De helft van mijn club woont inmiddels in dat verschrikkelijke Damsko, waar je in geen enkele kroeg normaal kunt pinnen omdat alles daar natuurlijk zwart gebeurd. Stelletje criminelen.

Maar wat ik wel heel mooi vond was het oplaadstation in een van de kroegen. Huh? Oplaadstation voor je elektrische wagen? Neuh… een super chille kast waar ik ff – gratis en veilig – mijn telefoon in kon hangen toen die leeg was. Kijk, dat hebben die 020’ers toch goed bekeken! Wanneer is dit ook in de 9e te vinden dan? Want dan kan ik helemaal tot het einde door blijven gaan zonder mijn groupies kwijt te raken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.