Ben Hard

Ben Hard: Lentekriebels

Ben-Hard

[dropcap]I[/dropcap]k word wakker, kijk naast me en kan me alleen maar herinneren dat ze HBO Communicatie studeert, lekker origineel. Ook niet zo origineel was idee om me met haar op-de-kermis-gewonnen-maar-stiekem-uit-het-verrassingspakket-van-de-Christine-le-Duc, plastic handboeien vast te binden. Wat is ze zogenaamd toch stout. Bah, het is warm, plakkerig en dit biggetje ligt net iets te dicht tegen me aan. Gladder dan een aal glibber ik haar bed uit en trek mijn kleren aan. Hasta la vista bitch, ook jij bent geen blijvertje.

Ik stap de deur uit en tot mijn verbazing sta ik in de Poelestraat, prominente kamer had het zeesterretje dan weer wel. ‘He Pik! Jij ook hier? Biertje?’ Ik neem vijf stappen en plof neer naast mijn huisgenoten bij de Stadtlander. ‘Lekker weertje wel hè?’ zeg ik terwijl ik het biertje pak dat me wordt aangereikt. Met gulzige slokken sla ik hem achterover. Heerlijk zo’n vezelrijk ontbijtje.

Drie uurtjes en twaalf biertjes later sjokken we naar de AH want vanavond gaan we BBQ-en. Eenmaal daar zien we dat we niet de enigen zijn met dit ingenieuze plan en in de AH is nauwelijks nog een fatsoenlijk stukje vlees, laat staan een krat bier, te vinden. Ineens hoor ik: ‘Ben. Ga je mee naar het plantsoen? Mijn clubgenootjes en ik gaan BBQ-en’. Ik draai me om en ik kijk een paar dubbele d’s recht aan. Ik voel hoe mijn ongewassen puddingbuks reageert op wat mijn ogen zien en ik weet even niets uit te brengen. Wat een geile jopen. ‘Ben?’ vraagt het meisje. Dit keer kijk ik haar wel aan en zeg: ‘het plantsoen? Ik heb niet zo’n goede herinnering aan de laatste keer dat ik daar was.’ Over herinneringen gesproken: waar ken ik dit poedeltje toch van? Ze blijft me afwachtend aankijken en ja, hoe kan ik dat paar springkussens nou afwijzen? ‘Maar voor jou maak ik graag een uitzondering.’ Ik geef haar een knipoog, draai me om en gebaar naar mijn huisgenoten dat ik er vandoor ga.

Onderweg stoppen we bij de MaccieD’s, een van de knorretjes wil graag een McFlurry. Ik zal haar eens een McFlurry geven als ze niet opschiet. Fuck it, ik ga hier ook niet op wachten en ik heb ook helemaal geen zin om naar het plantsoen te gaan. Ik pak het dubbel d’tje bij haar hand en fluister in haar oor: ‘lekkertje, zullen we naar jouw kamer gaan?’. Eigenlijk kan ik alleen maar denken aan hoe ze op me ligt en hoe ik mijn met zaad besmeurde eikel aan haar schitterende mondje afveeg. Ze giechelt en gebaart me te volgen. Als ze zich omdraait zie ik haar heerlijke kont. Hallo! Dat had ik nog niet gezien, misschien nog wel beter dan die dikke tieten van haar. Mijn hengst begint te steigeren in mijn broek en ik kan alleen nog maar denken aan hoe ik mijn genotsknots het snelst in die heerlijke kont van haar kan drukken.

Een kleine vijf minuten later komen we bij haar kamertje aan. Ze vraagt me te wachten en verdwijnt in de badkamer. Bij het idee dat ze zich waarschijnlijk neuk-klaar aan het maken is moet ik lachen. Even overweeg ik om mijn lus ook maar even onder de kraan te houden, maar wat kan mij het schelen. Ze doet het er maar mee. Bij terugkomst van het toilet staat ze ineens in een extreem lekker lingeriesetje voor me. Ze kleedt me uit en begint me zonder te klagen af te zuigen. Wassen was dus overbodig geweest.

Even kom ik tot een moment van besef. Ze moest eens weten hoeveel kutjes ik de afgelopen weken kapot heb geragd en in hoeveel studentenkamers ik dezelfde Ikea schilderijtjes heb mogen bewonderen terwijl het hertje gulzig aan mijn keizer zoog. Maar één aai over haar dikke bil en ik verlies mezelf in het moment. Dwingend trek ik haar aan haar haren. Mijn hand glijdt langs haar string direct naar haar strakke anusje. Eerst met één, dan met twee en tenslotte met drie vingers. Als een kurk die je uit een fles wijn haalt, klinkt het laatste geluid als ik mijn vingers eruit haal: ‘floep!’ Ik pak haar beet, draai haar om en zonder twijfel druk ik mijn extreem harde Duitse helm in haar bruine anjer.

Waar anderen rond dit tijdstip het AVG’tje op tafel zetten, neuk ik één of ander loos wijf keihard in de kont. I’m lovin’ it. Ja, het verschil moet er zijn. Ze schreeuwt het uit van plezier en in de spiegel voor mij zie ik haar duidelijk genieten. Mijn oog valt op een paar échte handboeien. Toch beter dan die plastic’jes van de kermis! Ik bind haar vast, maar hoor haar niet klagen. Van de artiesteningang gaan we langzaam naar de main stage. Haar natte en sappige flamoesje maakt extreem diepe penetratie mogelijk en na een goed half uur rammen pak ik haar gezichtje vast en als een verzorgend gezichtmasker van Nivea spuit ik haar gezicht onder met mijn mannelijke sappen. Of ze het leuk vindt interesseert me eigenlijk niet, het is niet zo dat ze echt een keus heeft. Had ze maar geen handboeien moeten hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.