Post

Rubriek-Post

De mailbox van de Groninger Studentenkrant loopt non-stop over van alle fanmail en sollicitaties. Helaas is het niet alleen maar kwalitatieve communicatie waar we ook daadwerkelijk wat aan hebben. We worden bij de Studentenkrant zo langzamerhand ook moe van al deze spam. Wij denken dat dit helaas niet alleen voor ons geldt. Zeker aan de Letteren faculteit schroomt G. Peters-Beuke niet ons van de studie af te leiden met een beetje spam over de faculteitsraad. Een van onze redacteuren kwam in actie. Hieronder het resultaat.


Van: Faculteitsraad, via G. Peters-Beuke
Aan: B. Hard
Onderwerp: Nieuwe kandidaten Faculteitsraad

Beste student,

Voor komend studiejaar zijn we weer op zoek naar nieuwe kandidaten die de stem van de student in de Faculteitsraad willen laten horen. Kijk in de bijlage voor meer informatie. Geïnteresseerd? Solliciteer dan voor door een mail met je CV en een motivatiebrief te sturen.

Met vriendelijke groet,

De Faculteitsraad

 

Van: B. Hard
Naar: Faculteitsraad
Onderwerp: Afmelden spam

Beste Faculteitsraad,

Wie zijn jullie eigenlijk om zomaar de gemiddelde studenteninbox vol te blaffen met een portie spam waar zelfs ik het schaamrood van op de kaken krijg? Denk je echt dat ik zit te wachten op het vergallen van mijn leven door het aanhoren van gezeik van een stelletje bureaucratische bejaarden die hier claimen de faculteit te runnen? Het beleid binnen onze faculteit zit zo vast als een vacuüm gezogen komkommer in een ruw kutje.

Kortom, geen interesse.

B. Hard.

PS. Waar kan ik me afmelden voor deze spam?


Van: Lena Langstudeerder
Aan: Kaaries van Stouten
Onderwerp: Petitie apenrots

Beste mevrouw van Stouten,

Afgelopen maand las ik op de website van de Groninger Studentenkrant uw petitie tegen het verwijderen van de apenrots. Ik ben het hier roerend mee eens, waar mag ik tekenen?

Uw vergelijking van de apenrots met de piramides van de Oude Egyptenaren, de centrale ligging van de rots (hoog en verheven boven de rest) en de knipoog van het woord ‘apenrots’ naar de evolutietheorie van Charles Darwin. Ik heb uw advies opgevolgd en ben erop gaan zitten werken, laptop op schoot, mezelf dwingend tot vernieuwing. En het verrassende was: het werkte! Mijn scriptie, waar ik mezelf al tweeënhalf jaar mee opzadelde, was binnen een uur af. Snel haalde ik mijn vriendinnen: ze moesten dit ook proberen. Zij waren ook binnen een half uurtje klaar met hun papers. Het is alsof er een golf van inspiratie door je heen schiet, alsof je geraakt wordt door de inspiratiebliksem, alsof je God himself je plotseling voorziet van typkrachten waar je nooit eerder over beschikte.

Fantastisch concept, die apenrots. Ik hoop dat iedereen hier in het vervolg nog veel plezier van mag hebben. Of stiekem niet, want ik wil eigenlijk elke dag de enige zijn op deze rots in de branding. Hulde voor het geniale brein achter deze constructie!

Groetjes,

Lena Langstudeerder

 

Van: Hoofdredactie Groninger Studentenkrant
Aan: Lena Langstudeerder
Onderwerp: Re: Petitie apenrots

Hallo Lena,

Hartstikke bedankt voor je enthousiasme. We zullen het doorgeven aan Kaaries. Hopelijk komt de bedenker van de apenrots zich spoedig bij ons melden, zodat we hem ook kunnen bedanken.

Groeten van de hoofdredactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.