VERMIST

Rond de jaarwisseling is één van onze redacteuren ineens spoorloos verdwenen. We zijn al een aantal weken bezig met een slopende speurtocht waar emoties en vooral verwarring elkaar non-stop afwisselen. Redactievergaderingen, interviews, de hele Eurosonic reportage, alles raakt in de war door dat ene gemis. Zelfs voor Ben Hard, die normaal (letterlijk) overloopt van enthousiasme, is de pen even onwennig. Het gemis van Christiaan T. heeft ons allemaal diep geraakt en geroerd en daarom de vraag aan jullie, trouwe lezers: weten jullie waar onze Christiaan is gebleven?

Om jullie een beetje te helpen bij de zoektocht en jullie alerte oogjes een beetje bij te staan, hier een korte omschrijving van Christiaan. Christiaan is een echte Hollandse jongen met lang blond haar. Hij wordt doorgaans in zijn vrije tijd het vaakst gesignaleerd bij de daklozenopvang in de Schoolstraat. We hebben hem daar zelf al gezocht, maar tevergeefs. Verder houdt Christiaan ook wel van foto’s maken op z’n tijd, dus mochten jullie iemand zien met lang blond haar en een spiegelreflexcamera, spreek hem dan alsjeblieft even aan! Naar verluid gaat zijn studie naar behoren, dus daar maken wij ons geen zorgen om. We willen gewoon weten of het goed gaat met onze Christiaan.

Er zouden zich ook een aantal geruchten de ronde doen dat Christiaan zou zijn overgestapt naar de Universiteitskrant, maar dit lijkt ons uiterst onwaarschijnlijk. De UK kan ons inziens nooit op tegen de gezellige, gemoedelijke en vooral journalistiek hoogwaardige SK-redactie. Dus, trouwe lezers, mochten jullie Christiaan T. ergens spotten, dan graag een berichtje op de Facebook-pagina van de Studentenkrant, dan komen wij meteen in actie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.