Ben Hard

Ben Hard: Nymfomane

Ben-Hard

[dropcap]D[/dropcap]e opkomst in de stad was dramatisch. Zeekoeien en pubers alom, en pubers in de vorm van zeekoeien, maar ik besluit niet op te geven. Nadat ik bijna besloten heb dan toch maar een dik wijf van achteren te nemen, zie ik ineens een heet hertje aan de bar van ’t Fust staan. Zoekend kijkt ze om zich heen en na haar even uitgebreid bekeken te hebben besluit ik erop af te gaan. Na wat plat geluld te hebben over studies en tentamens, legt ze ineens haar hand op mijn kruis. Door m’n broek heen masseert ze m’n pik en ballen zachtjes, terwijl ze verleidelijk ‘zin om even te ontspannen?’ in m’n oor fluistert. Chill, vanavond hoef ik geen zak over iemands hoofd heen te trekken.

Eenmaal in haar kamer gebiedt ze me op bed te gaan liggen. Gewillig trekt ze m’n broek en shirt uit, terwijl ik haar jurkje uitruk en haar zachte, warme tieten te pakken krijg. ‘Wacht even, ik heb een idee,’ zegt ze, terwijl ze richting haar kast loopt en mij met m’n kloppende pik achter laat op bed. Terwijl ze druk aan het rommelen is in haar kast, zie ik dat ze kneitergeile kousen aanheeft. Ondeugend kijkt ze om. ‘Heb je zin in een experimentje?’ Ze laat me een stel handboeien zien en opgewonden laat ik me door haar vastmaken aan de railing van haar bed.

‘Zo, nu kunnen we pas echt beginnen,’ zegt ze, terwijl ze op me gaat zitten en zichzelf begint te vingeren. Kijkend naar hoe ze met haar strakke kutje speelt, merk ik dat ik alsmaar harder word. ‘Geen zorgen, jij komt ook aan de beurt hoor,’ hijgt ze, waarna ze met haar natte kut over mijn Big Ben begint te schuren. Eindelijk haalt ze m’n klabanus uit de verpakking en neemt ‘m diep in haar mond. Langzaam masseert ze mijn ballen en begint ze me steeds gulziger te pijpen. Opeens stopt ze en loopt ze terug naar haar kast. Na wat gerommel komt ze terug met een roze vibrator, welke ze langzaam trillend over mijn scrotum beweegt, terwijl ze zachtjes aan m’n eikel zuigt. Ineens voel ik haar natte vinger in mijn aars. Ik kijk in haar geile hertjesogen en besloot me er maar aan over te geven. Godsamme, ik wist niet dat mijn buks zo hard kon worden.

Nadat ze gretig met mijn pik heeft gespeeld, komt ze op mijn keiharde staaf zitten. Terwijl het vocht uit haar kut druipt, begint ze steeds sneller op mijn pik te rijden. Haar tieten deinen steeds harder mee, terwijl ze met de vibrator haar clit hevig doet trillen. Ze begint te hijgen alsof ze de fucking marathon aan het rennen is en na me niet meer in te kunnen houden yoghurt ik haar hele kutje vol. Nadat ze m’n pik heeft schoongelikt komt ze voldaan naast me liggen, terwijl ze me ietwat psychotisch aankijkt. ‘Ik ga even iets zoeken om in je kont te stoppen,’ fluistert ze in m’n oor, ‘en ik pak de tepelklemmen ook eventjes’, waarna ze de gang op loopt.

Jezus, deze is wel heel psycho. Hulpeloos zoek ik naar een manier om te ontsnappen, maar de handboeien geven voor geen meter toe. Na een paar harde rukken trek ik het hele hoofd van het bed er met grof geweld uit, waarna ik, inclusief bedhoofd, eindelijk bevrijd de wereld in vlucht. Nou ja, in ieder geval bevrijd van deze nymfomane.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.