Moeder van ziek kind ontvangt broodnodige Facebook likes voor operatie

mm1

Waterford Whispers News wist het afgelopen zomer al te melden, maar de genereuze actie van vele feestboekers heeft zijn vruchten afgeworpen.

Een Argentijnse moeder van een terminaal ziek kind heeft zoveel likes ontvangen, dat haar twee jaar oude zoontje Oscar nu gered kan worden. Ze kunnen nu naar Engeland om de likes in te wisselen voor genoeg ponden om de operatie te betalen. Ze hebben zelfs zoveel likes weten te verzamelen met de Facebookactie dat ze binnenkort ook nog een leuk huis op de Bahama’s kunnen kopen.

Facebook, bedankt!

Dit inspirerende verhaal heeft de redactie van de Studentenkrant er toe bewogen om ook een positieve actie op poten te zetten. Voor elke like van dit bericht doneren wij een pepernoot aan een nog te bepalen goed doel.

Update: We staan open voor input voor het te kiezen goede doel. Geef je suggestie in de comments!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.