Een speels trio deel 2: ‘Kan ik mijn ei bij je kwijt?’

In sommige kringen is het misschien nog een taboe, maar onder studenten is het tegenwoordig heel normaal om je seksleven een beetje op te ‘spicen’ met een speeltje. Maar als je daar dan staat in de Christine le Duc, wat kies je dan? Een Tarzan, Strap-on, pocketpussy, we-vibe, buttplug, dildo, cockring of vibrator? De keuze is reuze! Voor de nieuwsgierige student die toe is aan een uitdaging zijn de mogelijkheden eindeloos. En ook is er keus genoeg voor de verlegen panda om de leegte eens wat op te vullen. De Studentenkrant liet drie redacteuren los in de Christine le Duc, dit is het resultaat.

En houd onze Facebookpagina in de gaten, want we gunnen onze lezers ook wel een verzetje. De Christine le Duc geeft een exemplaar van de gerecenseerde speeltjes weg. Don’t worry, de gebruikte speeltjes houden we lekker zelf.

Seksspeeltjes

Sexspeeltjes zijn er in verschillende soorten en maten. De meeste gebruik je achter gesloten deuren, maar sommige zijn uitermate geschikt voor gebruik en plein publique. Zo ook ‘My Favorite Remote Egg’. Juist ja, een vibrerend ei dat je op afstand kan besturen. Nou kon ik dit speeltje natuurlijk veilig in mijn slaapkamer testen, gordijntjes dicht, kaarsjes aan en een muziekje op. Maar bij de Studentenkrant pakken wij dat liever wat radicaler aan. Voor de echte experience ging ik op weg naar de UB, eitje en afstandsbediening in de tas tussen mijn studieboeken. Veel zal er niet gelezen worden vandaag.

Eenmaal in de bieb aangekomen vlucht ik al giechelend de WC’s op de derde in en haal ik de toy uit de verpakking. Met een druk op knop van de afstandsbediening begint het eitje enthousiast te trillen, de batterijen doen het in ieder geval. Na een kleine aarzeling, want dat ding is toch ineens best wel groot, stap ik inclusief eitje de WC weer uit. Spannend is het wel, want ik heb geen idee hoeveel geluid mijn vibrerende vriendje maakt en of dat te horen is in een stille UB. Daarnaast, ik heb ik geen idee hoe gevoelig ik hiervoor zal zijn. Eerlijk is eerlijk, dit speeltje heb ik van te voren niet getest en ik heb dan ook geen idee wat ik mag verwachten.

Dapper stap ik het aquarium binnen, waar mijn scharrel aan een grote tafel zit met zijn rug naar de deur, vlakbij het raam. Ik loop naar hem toe en terwijl ik de afstandsbediening op zijn opengeslagen boek leg, fluister ik in zijn oor ‘zin in een spelletje?’. Vervolgens neem ik plaats aan dezelfde tafel schuin tegenover hem. Verbaasd kijkt hij me aan en bestudeert hij de afstandsbediening. Dan valt het kwartje en met een brede grijns neemt hij de afstandsbediening in zijn hand onder de tafel, zodat ik niet kan zien wat hij er mee doet. Al snel voel ik dat er diep van binnen iets begint te trillen. Standje 1. Niet onprettig, maar verder gebeurt er vrij weinig. Standje 2, nog weinig spectaculairs. Zelfs standje 3 weet mij niet in hogere sferen te brengen. Standje 4 tot en met 7 zijn intervalstandjes, die op zich wel spannend zijn. Lang, kort, kort kort, lang, het doet wel wat met me. Toch verlaat ik een half uurtje later onverzadigd de UB. Genoeg gespeeld, het is tijd voor het echte werk. Want alhoewel het eitje me op geen enkele manier in hogere sferen weet te brengen, word ik er wel gewoon ontzettend geil van.

Met het eitje nog trillend in me gaan mijn scharrel en ik op weg naar huis, waar het feest pas echt begint. Heel leuk, dat getril van binnen, maar ik heb toch echt meer dan alleen vaginale stimulatie nodig om mijn hoogtepunt te bereiken. Al met al is het eitje leuk als voorspel, maar biedt het verder weinig toegevoegde waarde tijdens de seks. Wel kan ik nu ‘sexspeeltjes getest in de UB’ van mijn bucketlist afstrepen. Toegegeven, je wordt er wel blij van. Misschien is het een idee om iedereen zo’n eitje te geven voor tijdens het studeren. En dan de afstandsbedieningen uitwisselen in de UB, een soort zakdoekje leggen zeg maar. Daar zou het studeren toch een stuk leuker van worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.