Soppen, Liefde & Relaties

Vleeskeuringsdienst Tinder

Iedereen vraagt me of ik ook al op Tinder zit. Het antwoord is ja. En het bevalt me voor geen meter. Het is weliswaar leuk om als keuringsdienst van waarden door alle profielen heen te swipen, maar dat ik ondanks mijn alsmaar lager wordende standaard nog geen enkele match heb, frustreert me enorm. Mijn vrienden showen inmiddels hun smakeloze doch jaloersmakende chatsessies waar pedobeer over fantaseert, maar deze pandabeer wil ook wel eens klessebessen met wie dan ook. Alleen niemand wil.

Dit weekend heb ik zelfs het dieptepunt bereikt. Dronkenvrijdagavond heb ik zo hard lopen swipen dat ik plots op het scherm zag: “Je hebt alle mogelijke matches bij jou in de buurt bekeken.” Da fuck? Ik heb gewoon Tinder uitgespeeld zonder ook maar een match te hebben. Ik huil van binnen. Nadat Bang With Friends al niks had opgeleverd, willen zelfs wildvreemden me niet hebben. Ik ben bang dat ik mijn verlangens nog niet eens in de hoerenstaat kwijt kan.

[socialpoll id=”2172986″]

tinder

2 gedachten over “Vleeskeuringsdienst Tinder

  • Bij mij werkt Tinder perfect!

    Nou, dat zal dan wel aan je foto’s liggen…
    Ik krijg heel veel matches. En dat is is na dronken swipen soms een beetje akward.

    Beantwoorden
  • Dat is een fout in de app, ik krijg dat scherm heel vaak terwijl ik nog maar een paar mensen heb gehad.. zelfs als ik mijn instellingen verander naar iets waar ik nog nooit naar heb gezocht vind hij geen mogelijke matches. Dan begin ik me ook af te vragen of ik zelf wel goed in de app geregistreerd sta en anderen mij kunnen zien. Anders kom je natuurlijk nooit aan een match.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.