One Night Stands

Waar ontbijt geen optie is en om 9.30 uur de kinderen thuis komen

One-Night-Stand

[dropcap]B[/dropcap]ij jou of bij mij? Bijna iedereen heeft wel een voorkeur, waar ‘ik slaap liever thuis’ het vaakst bij mij oplevert en ‘dan kan ik weg wanneer ik wil’ een reden is om bij iemand anders te blijven slapen. Maar hoe zit het met de prestaties van onze jongens en meiden tijdens een one night stand?

‘het was zo slecht, halverwege heb ik een vriendin gebeld en geveinst dat ik weg moest om haar te helpen’

Mannen hebben natuurlijk de grootste verhalen, over hoe vaak, met wie en wat voor fantastische categorie nu weer afgestreept kan worden van de bucket list. Vrouwen hebben daarentegen verwachtingen die totaal onrealistisch zijn voor een one night stand. Hoewel een aantal vrouwen dat ook wel onderkennen: ‘Het probleem met eenmalige sex is dat je elkaar nauwelijks kent en daardoor weinig gevoel bij de sex hebt’ aldus een van onze heldere lichten. Een ander probleem van dat je elkaar nauwelijks kent is dat je dus ook niet weet wie zijn of haar familie is. Zo had, laten we hem Stephan noemen, een one night stand met een meisje. Prima avond gehad, ’s ochtends een banaan uit de fruitschaal gejat en snel weer weg. Een paar weken laten op een verjaardag van een goede vriend komt Stephan datzelfde meisje tegen, ze wordt vervolgens voorgesteld als de zus. Daarnaast kan je ook niets weten over de prestaties van de persoon in kwestie. ‘Het was zó slecht, toen hij bezig was deed ik of een vriendin mij belde en ben ik het huis uitgerend, met achterlating van mijn sokken en string’.

Een internationale studente uit Zuidoost-Azië die door ons bruut werd gestoord tijdens haar ongetwijfeld welverdiende lunch in de UB-kantine, kwam met een horrorverhaal op de proppen waar onze oren van klapperden. Ze was een op het bedrieglijke eerste gezicht leuke Nederlandse kerel tegengekomen, waar zij vervolgens mee naar huis is gegaan. Eenmaal in de lovecrib gearriveerd bleken er playboydekbedden op zijn bed te liggen. Haar in de alcohol verdronken verstand begon enigszins te functioneren door deze schrikwekkende aanblik. De impuls om weg te gaan kwam echter niet aan bij haar ledematen. Het enige wat ze verder nog kwijt wilde aan dit gebeuren was dat het erger was dan het verliezen van haar maagdelijkheid.

Na dit ingrijpende verhaal herpakten we onszelf en probeerden zo goed en kwaad als het ging onze nobele roeping alsnog te vervullen. De volgende anekdote wordt ‘click click boom’ genoemd, hoewel de herkomst zeer onduidelijk is. Een aardige jongeman deed een verhaal uit de doeken waarin hij zijn MILF-fantasie in vervulling zag gaan. Voordat hij echter met de 32-jarige en rondborstige vrouw mee mocht, werden hem drie grondregels meegedeeld. Het was eenmalig, verder contact was uit den boze en hij moest om half tien weg zijn want dan kwamen haar kinderen thuis.

De hypothese dat mannen van zichzelf denken dat ze ge-wel-dig in bed zijn werd opvallend snel ontkracht. De meeste mannen geven ruiterlijk toe vooral de pijp te willen leegschudden tijdens een one night stand. Prestaties worden nauwelijks geclaimd, vaak wordt daar het argument ‘ik was lam’ bij gebruikt. Sommige gasten laten na enig aandringen weten ook wel eens in slaap te zijn gevallen tijdens de nachtelijke work out. Zo wist onze vriend Stephan te vertellen dat hij zowel onder- als bovenliggend herhaaldelijke malen in slaap was gevallen. Over de prestaties van mannen hebben de dames ook een mening. Zo blijken de mannen, totaal onverwacht, beter in het grovere werk en zouden ze een tikkeltje minder drank moeten nuttigen om de prestaties niet door de ondergrens te laten zakken. Vrouwen hebben daarentegen ook een tip voor andere vrouwen; een beetje minder de zeester uithangen kan geen kwaad. De betreffende dames doelden hier natuurlijk niet op zichzelf, maar wist dit mede te delen na het aanhoren van verhalen van vriendinnen. Een tip voor alle dames: go international. Internationale studenten zijn vaker beter in het voorspel en het romantiseren van een zeer laagfrequente bedoeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.