How to trio: de acht gulden tips

Voor menig man is het de ultieme fantasie: het bed delen met twee vrouwen.. Maar tussen de ontmoeting en het moment dat je hamburgerstyle tussen de dames inligt na een ménage à trois zijn er behoorlijk wat momenten waar je het finaal voor jezelf kan verknallen. De SK maakt mogelijk, en geeft je een aantal tips om deze fantasie, mocht het ooit werkelijkheid worden, soepel te laten verlopen.

Trio

Tip 1

Logisch, maar daarom niet minder moeilijk: het vinden van twee vrouwen die hiervoor in zijn. Mannen hebben vaak al moeite om één vrouw voor een avond hun bed in te kletsen, laat staan twee. We kunnen dan ook wel zeggen dat het misschien beter is om er niet actief naar op zoek te gaan, maar een meer een opportunistische houding aanneemt. Voor je het weet sta je met een blauw oog.

Tip 2
Doe nooit een trio met je vriendin, tenzij je absoluut, 100% zeker weet dat zij het echt wil. Heb je een vriendin die zegt er geen probleem te hebben om jou met een ander te zien, gefeliciteerd. Klinkt mooi in theorie, maar in de praktijk pakt dat bijna nooit goed uit. Girls will be girls en ze zijn nou eenmaal jaloers. Hoe minder goed je de vrouwen kent, hoe beter. Idealiter kom je ze na het moment suprême dan ook nooit meer tegen.

Tip 3
Maak afspraken. Voorkomt een hoop gezeik tijdens de daad zelf. Stoppen is stoppen en je doet niks wat je niet wil. Zo blijft het leuk voor iedereen en ga je met een fijn gevoel weer naar huis.

Tip 4
Heb je twee chicks gevonden die geschikt zijn en zijn de regels vastgesteld? Dan kan het echte werk beginnen. Denk na over de locatie. Een te klein bed is sowieso geen goed idee, kampeermatrasjes zijn ook niet echt aan te raden. Denk ook na over de nasleep. Zorg voor een exit strategy, of zorg dat iedereen een deken heeft.

Tip 5
Set the mood: zorg voor een beetje drank om het ijs een beetje te breken. Bij voorkeur natuurlijk champagne want bier is niet echt sexy. Als je grote plannen hebt, zorg dan ook voor een hartige snack. Kaarsjes zijn misschien een beetje te veel van het goede, maar het kan zeker geen kwaad.

Tip 6
Doe het veilig. Ja echt, gewoon doen. Ook al is zo’n rubber nog zo naar, het feit dat twee chicks instemmen met het trio zegt wel iets over de waarschijnlijk twijfelachtige promiscuïteit van beide dames.

Tip 7
Besteed aan beide dames evenveel aandacht. Hoewel het misschien leuk is twee vrouwen te zien vechten voor je aandacht, is het leuker voor de sfeer als de dames elkaar ook nog aardig vinden. No playing favorites.

Tip 8
Wat er gebeurt tijdens het trio, blijft binnen de muren van de kamer. Je wil geen gezeik de volgende dag en zo voorkom je tevens ongemakkelijke situaties. Gevalletjes ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’ mag alleen als de copyrightpapiertjes zijn getekend.

Hoewel we natuurlijk niks kunnen garanderen, kan je fantastische avondje na het opvolgen van deze tips haast niet misgaan en behoor je straks tot de lucky few die een avontuur als dit op hun naam hebben staan. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.