Ben Hard

Ben Hard: fijn in de trein

Ben-Hard

Er zijn weinig kuttere dingen dan de eens in de paar weken verplichte de trein terug naar thuis-thuis nemen wanneer je op de avond ervoor op Eredivisieniveau gezopen hebt. De gang van de trein is als een blik sardientjes gevuld, en daar sta je dan, in een wiebelende trein tegen elkaar aan te schuren alsof je in de Rumba bent. Ik kijk op mijn telefoon: nog een dik uur vertoeven in dit veetransport. Maar terwijl ik mijn neutrale OV-blik weer probeer aan te nemen wordt mijn aandacht getrokken door de blonde chick die even verder in de gang, dichtbij de toiletten, staat. Was dat niet dat blonde hertje dat ik gisteravond tegenkwam in de kroeg toen ik ladderzat was?

Ja. Ik bekijk haar beter en ze vangt mijn blik op. Ze kijkt me ondeugend aan. Ik denk na of ik meer over haar weet dan dat ik haar gisternacht ben tegengekomen, maar aan mijn stijve lul te merken niet. Hij heeft wat in te halen. Het enige wat ik nog weet van gisteren is die ene tequila die een rondje van het huis was, en het plasje braaksel dat naast m’n bed lag toen ik eenzaam wakker werd.

Ze wurmt zich langs een paar andere studentjes en komt naast me staan. “Jij bent echt een ster in belly-shots,” fluistert ze. Even vraag ik me af what the fuck ik nog meer heb gedaan gisteravond, maar voor ik kan antwoorden, voel ik een vrouwenhand om mijn pulserende zwans. Terwijl ze me sneller aftrekt dan het landschap van Drenthe aan me voorbij gaat probeer ik m’n neutrale blik te houden. Jezus, dit is een pro.

Mijn pik en ik weten het zeker: dit kan niet meer mis gaan.

Mijn pik en ik weten het zeker: dit kan niet meer mis gaan. Bij de meeste chicks die me probeerden af te rukken stond het huilen me nader dan het lachen, maar deze weet duidelijk waar ze mee bezig is. Ik begin zelfs bijna te komen en wenk naar het toilet. “Later”, zegt ze. Een halve minuut later loopt ze weg, en ik blijf verbouwereerd achter. Godverdomme.

Gaat ze nou echt hard-to-get spelen bij me? Een uur later kom ik na hevig mijmeren over haar magische gleuf op het station aan, en de druk moet nog steeds nodig van de ketel af. Niet klaarkomen voelt even raar als een actieve indruk tijdens werkcolleges wekken. Maar dan lijkt mijn dag ineens gered te gaan worden. Ik loop op het perron en voel een klein duwtje. “Kom mee!” zegt de blonde chick, en ze wijst naar het stationstoilet.

Deze kans laat ik niet meer door mijn vingers glippen. De toiletjuffrouw kijkt even verward als ze ons met onze geile gezichten ziet binnenkomen. We pakken de eerste vrouwen-wc en ik trek haar kleren zo snel als ik kan uit. Beleefdheden laten we even achterwege en ze begint me als een dolle te berijden. Ik denk dat ze mijn stalen pik inmiddels wel in haar middenrif moet voelen, maar ze zeurt geen seconde. Dat ik niet de enige ben die bloedgeil was, wordt duidelijk nu ze het hele toilet bij elkaar kreunt. Het duurt niet lang of ik spuit haar tot haar middel vol. Wat een topper. Even later loop ik weer langs de toiletjuffrouw, die ons wederom met grote ogen aankijkt. Laat het weekend maar beginnen.