Vrouwen met Beestjes

Ik date geen vrouwen met beestjes. Verder ben ik absoluut niet kieskeurig. Sterker nog, vrienden van me zeggen me dat ik de lat best hoger mag leggen. Maar vrouwen met huisdieren, sorrie, maar ik haak af. Nooit, echt nooit, zal je in de ogen van baasjelief belangrijker worden dan Flappie, Poekie of wat voor naam ze dat mormel ook gegeven heeft.

Het ergst is mijn ervaring, zijn vrouwen met katten. Waarom deze beesten in de categorie huisdieren vallen is me überhaupt een compleet raadsel, maar de combinatie katten en vrouwen is ronduit dodelijk. Zit je met haar op de bank en hangt de kat in paniek in de gordijnen, dan kan je eigenlijk je biezen al pakken. Want op één of andere manier heeft ze het in haar gekke koppie gehaald dat jij niet deugd omdat dat geflipte beest jouw awesomeness niet aankan. Of nog mooier; je loopt ’s nachts naakt naar het toilet, heb je ineens de nagel van die balkontijger in je klokkenspel hangen. Een beetje SM is best lekker af en toe, maar zodra er dieren bij worden betrokken, wordt het me toch iets te freaky. Andersom kan het natuurlijk ook, dat je een kattenmagneet blijkt te zijn. Dat dier komt spinnend op je schoot liggen en je date roept uit: “Oh my god! Dat doet ze anders nooit bij vreemden!” Ze bedoelt daarmee: mijn poes heeft je goedgekeurd dus je bent mijn prins op het witte paard. Wegwezen, die chick is knettergek.

Nu zijn het niet alleen kattenvrouwen waarvoor je moet oppassen hoor. Elke vrouw met een affectie voor een huisdier moet je mijden. Ze heeft een goudvis? Ze is raar. Ze heeft een konijn? Ze is dwaas. Ze heeft een hond? Getikt! Een hamster? Gestoord! Hoe komt dat? Vrouwen met huisdieren kunnen niet tegen repliek, laat staan kritiek. Daarom hebben ze een huisdier, die zegt niks terug. Daar kunnen ze tegenaan kleppen zonder dat ze ooit ongelijk zullen krijgen. Daarom zijn vrouwen met huisdieren ook altijd van die bazige types.

Al staat Mila Kunis poedelnaakt voor me, houdt ze twee guppy’s in een veredelde jampot, ik ben weg. Waarom? Hardcore ijdelheid. Ik wil dat ze me verafgood en ik ga verdomme niet wedijveren met een beest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.