Ben Hard

Ben Hard: Disney-stijl

Ben-Hard

Het gat waar ik uit de schoot van mijn moeder deze wereld in ben geholpen, heeft elke kerst de behoefte zijn katholieke identiteit te bevestigen door eenmalig een avond naar het gezeik van een pastoor te luisteren. De enige avond in het hele jaar dat de kerk vol zit en voor het cafe aan de overkant de gelegenheid om vieze warme gluhwijn te verkopen voor een joods prijsje. Ook ik moet er aan geloven. Maar vrede op aarde moest nog even wachten. Tradities zijn er om geëerd te worden, en daarom zou ik, voordat ik die tijdreis naar 1983 zou maken, nog één keer het vrouwelijk vlees beminnen.

Om het jaar goef af te sluiten kocht ik vastberaden het laatste rokkostuum onder de neus van een roeier vandaan. Ik stond ter gelegenheid van de geboorte van Jezus op het soort feest waar je jezelf voor twee tientjes vijf uur lang schaamteloos naar de tyfus kunt proberen te drinken. Niet dat bezopen worden het doel was. Het zijn de dames die ruim de tijd hadden genomen om er vanavond aantrekkelijk en toch charmant uit te zien waar ik voor was gekomen. De truc is om het rustig aan te doen. Vrouwen hebben niet dezelfde dronkemansdrang als mannen en dus ook niet hetzelfde drinktempo.

Rond een uur of twee zag ik twee meisjes die een overmoedige nepbal probeerden te negeren. Één had bruin haar en een grijs jurkje waaruit haar borstjes vol zelfvertrouwen glansde. Ze keek verveeld om zich heen terwijl haar vriendin zich overduidelijk aan die pilsdirigent ergerde. Zij was een echte brutale; blond, flink hoge hakken, net iets teveel make-up maar gecompenseerd met een paar billen waar je champagnekurk van afschiet. Bij het eerste oogcontact met de brunette kijkt ze speels terug. Ze had gezien dat ik naar haar bruisende decolleté keek maar dat leek ze verder niet erg te vinden. Toen ook haar blonde vriendin me had opgemert, begonnen ze direct in elkaars oor te fluisteren. Goed, het eerste contact was gemaakt en mijn piemel begon al te kwispelen als de staart van een golden retriever.

Het is lang geleden dat ik het bloed naar zowel mijn lul als mijn wangen zo intens voelde stromen.

Ik stapte op die Bassie gekleed als Adriaan af en gaf hem een duwtje waardoor hij twee meter verder hikte. ‘Doe even normaal tegen m’n zus, klootzak!’. Het werkte boven verwachting goed en hij strompelde in een éénmanspolonaise terug naar de circusgemeenschap. ‘Mijn naam is Ben, hebben jullie zin om een leuker feestje op te zoeken?’. ‘Wij weten wel wie jij bent hoor, Ben’ zei het blonde meisje. ‘En wij vinden het wel gezellig hier’ zei de brunette. Voordat ik iets terug kon zeggen pakte ze haar vriendin vol op de mond en begonnen ze heerlijk met elkaar te zoenen. Uit stomme verbazing bleef ik staan. Midden in deze vrijpartij pakte de blonde met een ferme grip mijn gillende keukenmeid. Ze stopten met zoenen en de blondine zei ‘Ik denk dat vooral jij zin hebt in een feestje Ben. Ik ben Chantal, dat is Lotte, en wij gaan jou de avond van je leven bezorgen.’ Het was lang geleden dat ik het bloed naar zowel mijn lul als mijn wangen zo intens voelde stromen.

Ze lieten er geen gras over groeien en binnen tien minuten stonden we buiten. Bij de A-kerk deed Chantal een stalen poort open en Lotte trok me aan m’n riem mee het steegje in. Bij de voordeur van een appartement kon ik het niet meer houden en ik begon Lotte alvast uit te kleden. Onder haar jas voelde ik haar gladde taille en gleed zo langzaam als ik kon naar haar heerlijke billen. Terwijl ze me stout aankeek, liepen we naar binnen en Chantal gooide mij op het bed. ‘Zo Ben’, zei Chantal, ‘trek je kleren maar uit’. Heerlijk, vrouwen die initiatief nemen, maar zo makkelijk komen ze er niet vanaf.
‘Waarom trekken jullie niet je kleren uit?’ zei ik.

Mijn pik stond ondertussen zo stijf als een warme colafles die uit een rijdende auto was gegooid.

Chantal en Lotte pakten beide een pijp van mijn broek en trokken die samen met mijn boxer met geweld van me af. Opeens lag ik Disney-stijl op het bed en zag ik ze beide naar mij toe tijgeren. Mijn pik stond ondertussen zo stijf als een warme colafles die uit een rijdende auto was gegooid. Alsof het een wedstrijd was, stopte Chantal mijn penis in haar mond en begon ze er zonder handen heftig aan te zuigen. Lotte begon ondertussen met haar duim over mijn anus te wrijven en zette haar volle rode lippen om mijn balzak. ‘Niet bijten, he?!’. Het zou niet de eerste keer zijn dat een hoopvolle avond eindigt met hechtingen in mijn balzak. Maar het enthousiasme was net goed, de juiste verhouding tussen pijn en genot.

Ik pakte Chantal op en begon de rits van haar jurkje los te maken. Ondertussen stopte Lotte even om in één soepele beweging het grijze rokje van haar af te laten glijden waardoor ze haar geile lichaam, in lingerie gehuld, aan mij blootgaf. Ze trok met geweld haar slipje uit en eiste mijn pik op van Chantal. Ze leunde tegen haar bureau en boog haar rug naar beneden. Met oerlijke lust duwde ik mezelf in haar en gaf haar wat ze wilde. Ze begon direct te kreunen en ik neukte op het ritme van een oud Hollandse hit van het feest dat we nog geen tien minuten geleden hadden achtergelaten. Lotte kleedde zich ook snel uit en streelde Chantal over haar hele lichaam. Ze ging liggen op de tafel waar Lotte tegenaan leunde en likte haar tepels terwijl ze zichzelf bevredigde. Ondertussen merkte ik dat in de jas van m’n rokkostuum die ik nog steeds aan heb, mijn mobiel heen en weer wiebelde. Dát is handig!

Na tien minuten claimde Lotte haar beurt. Ze pakte me bij de haren en sleurde me naar het bed. Daar ging ze wijdbeens liggen, greep ze mijn kerstpiek en wreef ze die langzaam tegen haar vagina aan. Ondertussen positioneerde Chantal zich bovenop haar en terwijl Lotte Chantal begon te beffen duwde ze mijn pik in haar. De meisjes begonnen beide hard te kreunen terwijl ik in alle macht probeerde aan bakstenen te denken. Na een kwartier voelde ik dat ik klaarkwam en Lotte zei: ‘bewaar het voor ons Ben’. Ik stond recht op en twee dorstige kopjes lieten me met elk één hand over hun lieve gezichtjes klaarkomen waarbij het bij Lotte recht in d’r neusgat spuit.

Moe maar voldaan viel ik op het bed. ‘Nou Ben, het lijkt me weer tijd om te gaan’ zei Lotte. Zonder klagen trok ik m’n broek weer aan, gaf elk nog een zoen en stond weer buiten. Ik stapte nog even de 24/7 in voor een biertje en voelde me een beetje ongemakkelijk om zo snel er weer uitgegooid te zijn. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

De namen Lotte en Chantal zijn gefingeerd.
Namen zijn bekend bij de redactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.