Open Nederlandse Quiz Contest

De Studentenkrant heeft al eerder pubquizen aangeraden en nu moeten we jullie attenderen op een wel heel speciaal evenement. De wekelijkse pubquiz in café De Toeter is al een bekend fenomeen in Groningen. Iedere zondag zit de Toeter vol met teams die strijden om prijzen als speciaalbier en verrassingspakketten. Wil je meedoen, dan moet je reserveren voor een plek, want naast de vaste teams is er ook grote interesse van mensen die eens in de zo veel tijd graag een kans wagen. De grote opkomst bracht De Toeter op het idee om ook een groter jaarlijks evenement te organiseren: De Open Nederlandse Quiz Contest en deze is alweer aan zijn vierde editie toe. Het concept is hetzelfde als de wekelijkse variant alleen dan groter, met meer audio- en videorondes en een fors aantal teams.

De verwachting is dat dit jaar meer dan 100 teams zullen strijden in de Martinikerk en mocht je daar dit keer nou ook bij willen zijn, dan is er een leuke aanbieding voor studenten. Hoewel de quiz pas op zaterdag 2 februari, volgend jaar, plaatsvindt, krijgen studenten die zich voor 30 november inschrijven 10 euro korting op het inschrijfgeld. Je betaalt dan als team slechts 30 euro. Aangezien ieder team uit vijf personen bestaat, is dit slechts 6 euro per persoon voor een hele avond quizzen. Mocht je nou in het slimste team zitten, kan je dit jaar een weekend naar Antwerpen winnen.

www.opennederlandsequizcontest.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.