Post

Elke maand ploffen er postzakken vol met post op onze al dan niet digitale deurmat. Hieronder een selectie van wat u, de lezer, ons zoal heeft gestuurd.

Geacht bestuur,

Anderhalf á twee weken geleden is er iemand (naam ontschoten) benoemd tot Hoogleraar in de Vogeltrek. Dit, terwijl kleinere studies verdwijnen of elders ondergebracht worden. Misschien wordt deze studie ondergebracht bij Levenswetenschappen, hebben ze een ideaal hoog met groen aangebracht dak voor de buiten college’s om te kijken wat er zo al op zo’n dag langsvliegt. Ook ideaal voor de buiten college’s het Lauwersmeergebied, het Groninger Landschap en nog veel meer. Dit worden heel gezonde studenten met frisse longen en goed groen inzicht omdat je vaak gecamoufleerd in de bosjes moet schuilen. In de collegezaal stel ik me het volgens voor; om de studenten geïnspireerd te houden, komen ze binnen op de tonen, de muziek van de vogeltjesdans.
Bij de toetsen, tentamens zullen de volgende vragen zeker opduiken; “Kunt u omschrijven, indien u ergens van boven ondergescheten bent, van welke vogel u het mikpunt bent ?”Of; “Omschrijf de verbale agressie bij het paren van eenden, de libido functie van de mannelijk eend ?”

Met vr. groeten, E.A. Sweet.

Geachte E.A.

Hihi, wat een malle ideeën heeft u allemaal. Hihhi.


Dear members of De Groninger Studentenkrant. I’ m a student in international law from Estonia. For some while I’ve wandered why there isn’t one single international page in your student paper. There are three international pages in the Universiteitskrant (UK). I’ve heard your paper is more fun, but unfortunately i can’t read in Dutch.

Sincerely,
Ingmar Viltsung

Dear Ingmar,

Unfortunately, our mastery of the English language is insufficient to create international pages on a monthly base. However, one of our editors (Randy Martens) made good effort this month. The result of which is on page 14.


Op onze redactie hebben wel 15 mei j.l. Diablo III* ontvangen van producent Blizzard. De Universiteitskrant** (UK) heeft in een recente editie (nr. 33 van 24 mei) aangegeven Diablo III weg te geven. Volgens de desbetreffende auteur “Gratis en voor niks” en een “buitenkansje voor de liefhebbers”. Wij houden het spel uit respect voor de producent. Bedankt Blizzard!

*Diablo III is een role-playing hack and slash videospel, ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Het is op 28 juni 2008 aangekondigd op Blizzard Entertainment Worldwide Invitational te Parijs, Frankrijk. Het spel verscheen op 15 mei 2012 voor Mac OS X en Windows. Het is de opvolger van Diablo II (Wikipedia).

**De Universiteitskrant is een onafhankelijk en gratis weekblad voor RUG-studenten en universitaire medewerkers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.