Advertorial: Heb jij laseren al op het oog?

Ben jij tijdens de eerste Powerpointslide al moe van je college? Knijp jij net iets te opvallend met je ogen als je scharrel in de verte voorbijloopt? Is je moeder boos omdat je weer eens over haar Whatsappjes heen hebt gelezen? Of gewoon moe van je bril? Hebben wij een leuke avond voor je.

Je ogen laten laseren is niet iets wat je zomaar doet, maar ook weer niet zo gek dat je het nooit overweegt. Daarom is het fijn als de mensen die er het meest van weten jou van meer informatie kunnen voorzien. Dus, wil jij meer weten over een ooglaserbehandeling? Of wil je meer weten over voorzetlenzen? Kom dan dinsdag 7 maart 2017 om 19:30 uur naar de voorlichtingsavond over brilvervangende chirurgie. De avond wordt gegeven in de gerenoveerde Watertoren ‘De Bovenkamer van Groningen’ aan de Noorderbinnensingel 14. Tijdens deze avond wordt precies uitgelegd wat er allemaal bij een ooglaserbehandeling of voorzetlenzen komt kijken.

Je wordt geïnformeerd over de verschillende behandelmethoden, keuze van de kliniek, de behandeldag, de risico’s en de te verwachten resultaten. Ook kun je al je vragen stellen aan een optometrist van Eyescan die gespecialiseerd is in refractiechirurgie. De presentatie start om 19:30 uur en om 21:00 uur is de avond afgelopen. Aan het einde van de avond krijg je foldermateriaal mee om thuis na te lezen. De avond is gratis en je zit natuurlijk nergens aan vast.

Aanmelden kan door te bellen naar 088-1111 999 of te mailen naar marketing@eyescan.nl

De informatieavond wordt gegeven in samenwerking met Jan de Groot Kontaktlenzen en Marree Opticien. Kijk voor meer informatie op www.eyescan.nl