Actueel

Anna krijgt zware ontgroening

 

Whatsapp

In menig Groningse WhatsApp-groep gaat een Facebook bericht rond van een niet al te tactisch bericht. Anna is zaterdag begonnen met de IT (introductietijd) van Albertus en mama wilde haar kind vertellen dat het allemaal goed zou komen en succes wensen. Dit deed moeders door middel van een gedicht. Dit bericht plaatste ze op Facebook. Ironisch genoeg maakt dit stukje poëzie haar ontgroening vermoedelijk wel een stukje zwaarder.

Waarschijnlijk had mama geen rekening gehouden met de meedogenloze studentencultuur. Anna werd getagd en als een lopend vuurtje wandelt nu een intiem gedicht over haar, door een groot aantal telefoonschermen. Inmiddels is het bericht van Facebook verwijderd.

Natuurlijk is de ontgroening maar een groot spel, maar de schaamte die zo een bericht kan veroorzaken is echt. Daarom willen we Anna hierbij een hart onder de riem steken, door haar veel succes te wensen de komende tijd. Als je op zoek bent naar een liefdevolle club die wel waardering heeft voor mooie stukken tekst, kan je altijd even bij ons een knuffel of gratis biertje halen. 👯❤️🌼

9 gedachten over “Anna krijgt zware ontgroening

  • Lekker hypocriet om de studenten meedogenloos te noemen voor het doorsturen van een bericht via whatsapp en vervolgens zelf het facebook bericht met naam en al op je website te plaatsen.

    Beantwoorden
  • De Hoofdredactie

    Hypocriet is in deze niet het goede woord denk ik. Het is een paradox van de journalistiek; om dergelijke misstanden aan de kaak te stellen, moet je ze verslaan.

    Beantwoorden
  • Ik denk niet dat Anna het biertje en de knuffel ooit bij jullie komt opeisen. Hypocriet is wel degelijk het juiste woord.

    Beantwoorden
  • Het is niet hypocriet, heel de ontgroeningscommissie kent het bericht sowieso al. Als ze haar daarmee willen verneuken dan gaat dat gebeurem, ongeacht dit bericht.

    Beantwoorden
  • Het is wel degelijk hypocriet. Jullie beschuldigen de studenten van meedogenloosheid door het verspreiden ervan, maar doen zelf exact hetzelfde. Het gaat er niet om of de ontgroeningscommissie het bericht al dan niet kent, het gaat over de verspreiding ervan. Nu het bericht is verwijderd van facebook helpen jullie actief mee aan de verspreiding, zelfs buiten de studentencultuur met de gesloten whatsapp groepen. Jullie hadden hier ook over kunnen berichten zonder het gedicht te tonen. Hypocriet.

    Beantwoorden
  • anonymous

    Wat is hier nou erg aan? Haar moeder toont liefde en daarvoor moet ze zich schamen? In wat voor wereld leven wij?

    Beantwoorden
  • Gelijk verbieden die ontgroeningen. Hebben meer ellende dan goeds veroorzaakt. Totale onzin.

    Beantwoorden
    • Juist, want niemand leert er iets van? Je hebt duidelijk geen idee wat het inhoudt, en dit valt echt reuze mee. Ze komt hier echt wel over heen, het gaat meer om het idee van communiceren over de ontgroening en de te zoetige tekst. De SK is erg goed in hier zuur over te berichten.

      Beantwoorden
  • Zieke honden zijn het allemaal. Die meid heeft gewoon een hele lieve moeder en waarschijnlijk is zij een hele fijne dochter.
    Dat kunnen studentjes niet hebben en vooral niet de eerstejaars die staan te trappelen om de nieuwkomers eens goed door het slijk te halen. Tekenen van een verziekte cultuur. Dat worden later natuurlijk allemaal bankdirecteurtjes enzo.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.