Bron bevestigt: Bram Moszkowicz wordt nieuwe partijleider ‘Voor Nederland’ (VNL)

Moszkowicz hoort oordeel tuchtrechter

De Groninger Studentenkrant heeft, ja heus, een politieke primeur: Bram Moszkowicz wordt de nieuwe leider van politieke partij ‘Voor Nederland’.

Met de verkiezingen voor de Provinciale Staten nog vers in het geheugen, stroomt het politieke bloed nog door de aderen van de redacteurs van de Groninger Studentenkrant. HetĀ politieke bestel in Nederland leek weer eenĀ beetje gekalmeerd te zijn, maar niets is minder waar. De afgelopen weken gingen de geruchten rond dat voormalig advocaat Bram Moszkowicz de politiek in zou gaan. Nu de failliete advocaat niks meer omhanden heeft en zelfs RTL Boulevard een beetje Bram-moe wordt, besluit hij het inderdaad over een andere boeg te gooien: de politiek.

“Je weet maar nooit”, antwoordde de 55-jarige oud-pleitbezorger afgelopen week nog bij Studio Powned op de vraag of hij de politiek in gaat. Een anonieme bron kan het echter al aan de Groninger Studentenkrant bevestigen: Bram wordt de nieuwe leider van partij Voor Nederland (VNL). De bron vertelt persoonlijk door Brammetje benaderd te zijn om ook deel te nemen aan de in 2014 opgerichte partij. Verder is bekend dat er veel ex-PVV’ers worden geronseld en dat de partij zich aan de rechterkant van het politieke centrum zal gaan bevinden.

Vanuit het hoge noorden: succes meester Bram.

Foto: nrc.nl