Man schiet met spijkerpistool op BOA

lying-on-a-bed-of-nails-and-feeling-fine
Foto: Mike Bitzenhofer

Een inwoner van het altijd gezellige Bellingwolde heeft een buitengewoon opsporingsambtenaar onder vuur genomen met een spijkerpistool.

De BOA bracht een bezoek aan het huis van de Bellingwoldenaar omdat hij een melding had gekregen dat de man een fikkie aan het stoken was met allerlei rommel. Toen de 43-jarige diender hem hiermee confronteerde ging de 55-jarige bewoner door het lint en dreigde hij ook de BOA in lichterlaaie te zetten. Hier zag hij van af, maar hij zag zich wel genoodzaakt een spijkerpistool uit zijn schuur te pakken en de BOA ermee te beschieten.

Dat schrijft RTV Noord. De aggresieve Bellingwoldenaar is in de bak gegooid. De BOA heeft inmiddels aangifte gedaan tegen de schietgrage man.