Actueel

Man in gezicht gestoken

Een 27-jarige Groninger is zondagochtend zwaar gewond geraakt toen hij in zijn gezicht werd gestoken in de Peperstraat. De dader, die in de Kostersgang in de kraag werd gevat door de politie, zou een twintigjarige Assenaar zijn.

Nadat de verdachte het slachtoffer had gestoken wilde een Groninger (40) hem te lijf gaan. Daar kwam hij echter niet zonder kleerscheuren vanaf, want de verdachte zette zijn steekwapen in de schouder van de aanvaller. Na deze incidenten werd de Assenaar achtervolgd door een aantal woedende stappers. De politie wist bij de Kostersgang tussen de groep, die bestond uit tien à vijftien mannen, en de verdachte in te komen en gooide de Assenaar direct in de bak.

De furieuze groep wilde maar één ding: wraak nemen op de verdachte. Agenten moesten een linie vormen om hem te beschermen, meldt de politie. Tijdens het gevecht met de groep hebben de dienders meerdere rake klappen uitgedeeld met hun wapenstok.

Toestand slachtoffer zorgwekkend

Het 27-jarige slachtoffer ligt met ernstige verwondingen aan zijn gezicht in het ziekenhuis. Politiewoordvoerder Paul Heidanus zegt tegen RTV Noord dat zijn toestand zorgwekkend is. Ook het andere slachtoffer, dat in zijn schouder werd gestoken, moest zich laten behandelen.

Update: Het slachtoffer dat in zijn gezicht werd gestoken is zondagavond overleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.