Een speels trio deel 1: The Butterfly Effect

In sommige kringen is het misschien nog een taboe, maar onder studenten is het tegenwoordig heel normaal om je seksleven een beetje op te ‘spicen’ met een speeltje. Maar als je daar dan staat in de Christine le Duc, wat kies je dan? Een Tarzan, Strap-on, pocketpussy, we-vibe, buttplug, dildo, cockring of vibrator? De keuze is reuze! Voor de nieuwsgierige student die toe is aan een uitdaging zijn de mogelijkheden eindeloos. En ook is er keus genoeg voor de verlegen panda om de leegte eens wat op te vullen. De Studentenkrant liet drie redacteuren los in de Christine le Duc, dit is het resultaat.

En houd onze Facebookpagina in de gaten, want we gunnen onze lezers ook wel een verzetje. De Christine le Duc geeft een exemplaar van de gerecenseerde speeltjes weg. Don’t worry, de gebruikte speeltjes houden we lekker zelf.

Seksspeeltjes

Lang. Breed. Hard. Roze. En niet vies van een standje of zeven. Dat is de ‘My Favorite Butterfly Vibrator’ in een notendop. Ze lijkt zo ontzettend onschuldig door haar roze kleur en vlindertje, maar schijn bedriegt. Geen man of vrouw bij de hand maar wel zin in een verzetje? Of geen tijd voor een eindeloos lange zoektocht door eerstgenoemden naar je clit (want: tentamenstress en dus weinig tijd)? Dan biedt de vlindervibo dé oplossing voor een momentje effectief ontstressen.

Eerst even een korte uitleg over de verschillende sexmachines: een vibrator trilt en is dus actief, een dildo is passief en laat al het werk verder aan jou over. Voor de echte momenten van ontspanning wil je natuurlijk gewoon lekker met je benen wijd liggen en iemand anders, of in dit geval iets anders, al het werk laten doen. We spannen ons tenslotte al genoeg in tijdens het studeren, al dat werk om tot een orgasme te komen kunnen we er écht niet bij hebben.

De butterfly vibrator heeft zowel een clitorale stimulator (in de vorm van een vlinder, cute!) als een vaginale stimulator. De eerstgenoemde heeft welgeteld zeven standjes, variërend van zacht tot hard (ouch!), een onregelmatige en een opbouwende stand. Daarnaast kent de vaginale stimulator nog drie draaiende standjes. Genoeg variatie dus. Voor nóg meer variatie is de pink lady ook geschikt om mee te nemen onder de douche. Zorg wel dat je de douchekraan hard aanzet of je huisgenoten even meedeelt dat je gaat boren, want deze multitasker trilt nogal vastberaden.

Na het testen van de butterfly kan ik alleen maar concluderen dat deze roze unit niet zo zoet is als ze lijkt. Door de hoeveelheid standjes kan je er heerlijk mee variëren en raak je niet snel uitgekeken op deze trouwe minnaar. Het is op het eerste gezicht niet bepaald een instapmodelletje, maar voor het echte ontspanningswerk is deze vibo een regelrechte aanrader. De butterfly laat je volledig voldaan en tevreden achter met vlindertjes in je buik. Ik ben verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.