Ben Hard

Ben Hard: Enschede

Ben-Hard

Enschede of all places. Ik sta in wat de negende cirkel van Enschede moet zijn. Nog kanslozer. Het zijn hier namelijk niet eens normale studenten, maar een soort vage mix van ingenieurs-in-spe van de TU en Twentse dakbedekkers. Foute hitjes van toen ik in de brugklas zat klinken. Ach, in de Cirkel kom je ook niet voor de muziek. Het enige voordeel wat ik beleef aan deze avond is dat ik in een hotel zit. Hotel kamers halen in iedereen de seks naar boven. Je bent in een vreemde omgeving, toch is het veilig en je mag alles vies maken zonder dat je het zelf hoeft op te ruimen.

In de groep waar ik inmiddels mee ben zit een klein lief blond meisje, ze zal een jaar of 23 zijn maar ze lijkt volkomen onbedorven door alle ellende die het leven te bieden heeft. Die moet het worden. Ik kan niet wachten haar alle hoeken van kamer 316 te laten zien. Ze staat midden in een groepje. Ik ga bij haar staan en raak met mijn wijsvinger zachtjes haar hand die langs haar lichaam hangt aan terwijl ik mijn mond naar haar oor breng om wat te zeggen. Ik merk dat ze geniet van de aanraking. “Ik wil je fucking graag”, fluister ik in haar oor. Dan loop ik weg naar de bar. Misschien had ik er neuken achteraan moeten zeggen denk ik nog.

Als ik terug kom staat ze met een of andere vent, Frits, uit onze groep. Ik ga er bijstaan en keuvel wat mee. Als Frits even wegloopt draaien we allebei alsof het afgesproken is perfect getimed naar elkaar toe om elkaar te zoenen. Zo’n opmerkinkje woekert blijkbaar door. Zelden heb ik zo hartstochtelijk met zo’n lief meisje gezoend in zo’n foute tent. Haar handen glijden onder mijn T-shirts over mijn rug heen en ik kan het niet laten een beetje vies te voelen op alle plekken waar het lekker zacht is.

“Laten we een taxi naar mijn hotel nemen”, breng ik haast hijgend uit. Ze knikt met een lief guitig lachje om haar mond. Ik pak haar hand en we lopen tussen alle Enschedese tokkies met onze jassen richting de taxiplaats. Eenmaal in de taxi kruipt ze lief tegen me aan op de achterbank.

Als ik de deur van mijn hotelkamer achter me dichttrek in het meteen weer bal. Hartstochtelijk zoenend belanden we op het bed. Ik ben inmiddels hard als een bevroren komkommer en trek meteen m’n shirt uit. Om een of andere reden zegt ze: “Jezus, je hebt echt een lekker lichaam.” Terwijl ik probeer te bedenken of dat ooit eerder tegen me gezegd is trek ik wat laagjes bij haar uit. We zoenen en raken elkaar aan alsof we het heel hard nodig hebben. Nadat er ook nog wat broeken uitgetrokken zijn hou ik het voor geen meter meer. Ik zit op mijn knieën tussen haar benen en heb alleen nog mijn boxer aan die als een circus tent omhoog staat. Ik frutsel een condoom uit mijn broekzak die naast me op het bed lig en vraag: ”condoom?” Ze legt zachtjes haar hand op mijn onderarm en zegt: “Zo’n meisje ben ik niet, ik wil geen seks de eerste keer.”

Wat de fuck. “Wat doe je hier dan?!” Ik ben meteen van geil naar boos. Ik kan het niet helpen een beetje met verheven stem te praten. “Denk je dat we nu gaan daten ofzo? We wonen 300 kilometer uit elkaar.” “Weet ik toch niet”, zegt ze zacht terwijl ze naar de dekens kijkt.. Ik laat me zuchtend naast haar op bed vallen. “Mag ik even met je knuffelen?”, vraagt ze. Ik sla toch maar mijn arm om haar heen en ze kruip tegen me aan met haar hoofd op mijn borst. Ik voel me intens gelukkig.

Een gedachte over “Ben Hard: Enschede

  • Stop er maar mee, de verhalen van BenHard waren voorheen nog leuk om te lezen. Nadat de verhalen minder grof moesten worden vanwege de dreiging om de subsidie stop te zetten werden de verhalen allemaal slappe hap en te saai om te lezen. BenHard maakte dit krantje, nu laten wij voortaan de SK maar liggen, want dit is zowel tijd als papier verspilling

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.