ActueelPodcasts

Medicijn op Maandag – Rust, Reinheid en Ritalin

Trek een biertje open en doe de benen omhoog. Hoe staat het met de gezondheid onder studenten? En hoe luister je eigenlijk een podcast? Want wie heeft er nog anderhalf uur in z’n drukke leven over tegenwoordig? De studentenkranten staan bol van de artikelen over stress, maar Cas en Vera doen het zelf een weekje rustig aan. Na het informatief ouwehoeren over boeken en 1 april doen we gewoon weer ouderwets gezellig met praatjes en live muziek.

Nick Boer komt een column voordragen over Ritalin, maar raadt ons vooral aan Modafinil te slikken, niet te verwarren met mono vinyl…juist… Verder is Tolls te gast met zijn zanderige, zilte tokkelliedjes, alsof er een vleug vrijheid van de Waddeneilanden overwaait. Vera struikelt over de helmplicht en weggebruikers in het algemeen. Alles aan elkaar gelijmd met grappen en grollen, diepzinnig, onzinnig en uitzinnig. Dit is Medicijn op Maandag.

Hoe luister je een podcast: https://www.vpro.nl/podcasts/service/over.html

Artikelen over stress: http://www.hanzemag.nl/druk/

Nick Boer: http://www.hanzemag.nl/author/nick/

Modafinil: https://modafinil-kopen.nl/prijzen-online/

Mono vinyl: https://recordstoreday.nl/

Tolls: http://www.tollsmusic.nl/

de helmplicht en weggebruikers in het algemeen: https://www.parool.nl/amsterdam/einde-snorfiets-nabij-motie-helmplicht-aangenomen~a4621981/

Medicijn op Maandag: http://www.medicijnopmaandag.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.