Ben Hard

Ben Nat: Size does matter

Vandaag heb ik de hele dag niks te doen. Bij het ontbijt pak ik mijn telefoon om het vlees van de dag te beoordelen. Ik heb net een nieuw setje lingerie gekocht. Gniffelend trek ik mijn shirt wat omlaag zodat het kant er net bovenuit steekt. Deze selfie is perfect voor mijn Tinderprofiel. Waarom zou je schaars gekleed het nachtleven in gaan, als je ook een fotootje van jou in je mooiste lingerie op Tinder kunt zetten? Zo bereik je niet alleen een veel groter publiek, maar kun je ook nog zelf kiezen wie wel of niet een praatje met je mag maken.

Nu mijn profiel weer helemaal up to date is kan het swipen beginnen. Een van de eerste mannen die op mijn scherm verschijnt is Francesco, een gespierde Italiaan. Hij heeft mij gesuperliked, dus ik stuur hem gelijk een bericht.

‘Do you want to get some drinks tonight?’

Vrijwel gelijk krijg ik een reactie.

‘I will bring you some drinks tonight. Do you like port?’

Deze man weet wel wat hij wil. Ik stuur hem met een knipoog mijn adres en ‘See you at 8.’.

Om acht uur precies gaat mijn deurbel. Hij is lang, breed en heeft een stralende lach. Mijn adem stokt even in mijn keel bij zijn aanblik. ‘I brought us some port.’ Hij steekt een fles port naar me uit en ik herpak mezelf. ‘Come in, love.’ Terwijl hij zich in het smalle gangetje langs me wurmt, duwt zijn brede lijf mij tegen de muur. Als hij omkijkt ziet hij mij nog net lip bijtend mijn geilheid onderdrukken en steekt zijn hand naar me uit.

Dankbaar pak ik hem vast, maar met zijn andere hand in mijn zij tilt hij mij op en legt me over z’n schouder. Ik slaak een kreetje en hij loopt grinnikend de trap op. Bij mijn kamer aangekomen legt hij mij op bed en vraagt waar de glazen staan.

Terwijl ik de glazen uit de keuken aan het halen ben, hoor ik Italiaanse muziek uit mijn kamer komen. Als ik weer binnen loop, is Francesco door mijn kamer aan het dansen. Hij wenkt me en twijfelend pak ik weer zijn hand. Na een minuut of tien door de kamer te zijn geslingerd ploffen we op het bed neer. Hij opent de fles en schenkt ons beiden in.

We praten wat, maar zijn Engels is niet zo goed en ik snap de helft niet van wat zegt. Ik dwaal af en focus me op de zoete smaak van de port en de manier waarop zijn spieren onder z’n shirt flexen terwijl hij praat. Hij lacht naar me en ik pak zijn arm vast terwijl ik hem betekenisvol aankijk. Vanuit hem lijkt niet heel veel initiatief te komen, dus gooi ik mezelf maar op hem.

Blij verrast pakt hij me beet en begint me passioneel te zoenen. Hij likt van mijn oor tot mijn nek naar beneden voor hij mijn shirt uittrekt. Daarna doet hij zich tegoed aan mijn roze tepels, begraaft zijn hoofd in mijn boezem en likt van mijn navel tot aan mijn poesje. Nog nooit heeft een man zo veel aandacht aan mijn natte vagina gegeven. Hij laat me met wilde tong- en vingerbewegingen wel drie keer klaarkomen.

Gretig ontknoop ik zijn spijkerbroek, maar als ik mijn hand erin stop kan ik eerst niets vinden. Ik trek zijn broek uit en daar, in vol ornaat, ontmoet ik mijn eerste micropenis. Het is als een grote knikker met een gaatje en ik weet niet meer wat ik moet doen. Beschaamd kijk ik hem aan en met een begrijpend lachje trekt hij zijn broek weer aan.

Als ik naderhand op de stoep een peuk sta te roken fietst er een jongen uit m’n klas langs. ‘Zin om te neuken?’ Roep ik hem na. Hij fietst de stoep op en stopt recht voor me. Daarna pakt hij me op en tilt me naar mijn bed, waar hij met een ruk mijn panty kapot scheurt, om ook zijn gezicht in mijn poesje te verbergen. Ik trek hem aan zijn haar omhoog en voel zijn broek.

Geschrokken trek ik mijn hand terug en met een schuine glimlach onthult hij zijn beest. Beest is hier het meest gepaste woord, want dit gevaarte is net zo groot en breed als mijn onderarm. It’s my lucky day.

Vol enthousiasme probeer ik zijn beest in mijn mond te stoppen, maar dit is een uitdaging die zelfs mij te ver gaat. Hij kust me en trekt nu mij aan mijn haren omhoog, om me op m’n rug te leggen.

Als hij mij penetreert schreeuw ik van de pijn en intens geluk. Meer dan een zeester zit er niet in, ik ben bang dat mijn lichaam anders breekt. Het is alsof mijn hele lichaam voelt wat mijn vagina voelt. Bij elke stoot kreun ik het uit en schokt mijn lichaam aan alle kanten. Ik kan geen onderscheid meer maken tussen de orgasmes en het orgastische gevoel dat mijn hele brein overneemt, tot we samen tot het hoogtepunt der hoogtepunten komen.

We delen een sigaret. Mijn lichaam voelt als een grote blauwe plek, die bij aanraking nog dezelfde vleugjes pijn en genot laat voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.