ActueelCultuurPodcasts

Podcast: Medicijn op Maandag. Uurtje Literatuurtje

Vanaf heden hebben wij het genoegen om de podcast Medicijn op Maandag voor jullie te publiceren. De podcast wordt gemaakt voor Cas en Vera en gaat over het studentenleven en alles wat daar mee te maken heeft. Ga lekker achterover zitten en geniet!

Medicijn op Maandag gaat informatief ouwehoeren over de Boekenweek! Literatuur. Je weet wel, van die dingen met letters erin waar je geen elektriciteit voor nodig hebt. Niet één maar twee gasten schuiven deze aflevering aan en voor het gemak is de muziek van het programma geschrapt. Er valt wel genoeg te lachen met het Net Niet Nieuws en alle grappen en grollen die spontaan ontstaan. Hoezo dan?

Nou, we hebben Richard Nobbe te gast (Groninger Studentenkrant, dichter en filosoof) en daarnaast Tim Hidskes (Muzikant, docent klassieke talen en geluidsman bij m.o.m.) die beiden een mooie spreekbeurt hebben voorbereid over één van hun favoriete boeken. Vera laat haar Verwonderingen voor wat ze zijn en stort zich op ‘1q84’ van Haruki Murakami en Cas doet zijn duit in het zakje met een betoog over de kracht van het boek ‘Reis naar Ixtlan’.

Tussendoor bespreekt het gezelschap de lokale actualiteiten, de commotie rondom de boekenweek, de linkse elite, speciaalbieren,  Hitlers’ schilderkunst en het boekenweekgeschenk. Gordels vast en schoenen uit, dit is Medicijn op Maandag over de Boekenweek! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.