Tien Geboden

De Tien: Stap op de Pandatrein

Pandapunten, je hebt ze of je hebt ze niet. Stap op de pandatrein en kijk hoe lang je het volhoudt voor je gillend gek wordt.

  1. 1-10 punten. Oké, het kan gebeuren dat er even niet zoveel actie in de slaapkamer plaatsvindt. Geen probleem. Je kunt je eindelijk even focussen op je tentamens, je hobby’s of een keer die goeie serie bingewatchen.
  2. 11-20 punten. Er begint iets te jeuken. Je mist iets, maar weet nog niet precies wat.
  3. 21-30 punten. Mensen om je heen merken dat er iets met je aan de hand is. Op hun aandringen installeer je Tinder of Happn, of allebei. Door het swipen voel je je iets beter, totdat je verlangen steeds meer begint op te borrelen.
  4. 31-40 punten. In de UB kun je je niet meer concentreren. Al die knappe mensen die daar geconcentreerd zitten te kijken. Iedereen doet zijn of haar best om goede cijfers te halen. Deden ze verdomme maar een keer ergens anders hun best op!
  5. 41-50 punten. Je begint een beetje naar eau du bamboe te ruiken. Mensen hebben door dat je wilt en dat je op jacht bent. Mensen gaan je daardoor regelmatig uit de weg. Jij vindt jezelf zielig.
  6. 51-60 punten. Tijdens de verjaardag van je eerste pandapunt nodig je al je single vrienden uit. Wie weet is er iemand die wel in is voor een friends-with-benefitsrelatie!
  7. 61-70 punten. Je zet je wekker om 5 uur ’s ochtends zodat je naar het Vaatje kunt gaan. Nuchter is het vast makkelijker om iemand mee te krijgen.
  8. 71-80 punten. Je maakt promotie en bent nu machinist van de pandatrein, je raast overal langs, ziet overal lekkere mensen en kan de verleidingen niet weerstaan. Je rechterhand (of links voor linkshandigen) maakt overuren.
  9. 81-90 punten. Potdomme, het waakvarken ziet er zowaar lekkerder uit dan degene op wie al je vrienden/vriendinnen geilen. Je dringt er in de groep op aan dat iemand eropaf gaat zodat jij de granaat kunt vangen.
  10. 91 of meer punten. Berusting. Je leest het stuk van Olivier in deze krant en komt erachter dat pandapunten niet zo’n probleem zijn. Jouw tijd komt wel. Je Clooney-jaren liggen nog voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.