ActueelSoppen, Liefde & RelatiesTien Geboden

De 10: Beste en slechtste seksstandjes

Afbeelding door: Teo Cejvanovic

Het is lente! De bloemetjes en de bijtjes vinden elkaar weer en wij worden helemaal hitsig van dit zonnetje. Binnen de redactie ontstond een hevige discussie over de 10 beste seksstandjes. Er bleek een aardig verschil te zitten tussen die van mannen en vrouwen, en we hebben de 10 slechtste er dan ook maar bij gezet. Natuurlijk is ieder lichaam verschillend en valt er nog veel meer te bediscussieren, daarom hebben we geprobeerd onze favorieten zo goed mogelijk te onderbouwen.

De beste seksstandjes:

Volgens de vrouwen:

1.    Cowgirl. Je hebt alle touwtjes in handen, waardoor je niet alleen makkelijk een hoogtepunt bereikt, maar ook je man eens kan laten zien wie de baas is. Daarnaast is dit misschien wel het standje waar je de meeste calorieën mee verbrandt.

2.    Halve mossel, ofwel de schaar. Dit is heel fijn als je even klaar bent met dat lieve gedoe. Lekker hard en lekker diep.

3.    Lepeltje lepeltje. Heerlijk knuffelen tijdens de seks en alles is makkelijk te bereiken.

4.    Missionaris. Als je juist behoefte hebt aan dat lieve gedoe en diep in elkaars ogen wilt staren. En natuurlijk gewoon om even je zeester-momentje te ownen.

5.    Doggy. Dit is heel fijn, maar alleen als er een beetje lief met je om wordt gegaan. Mannen willen hier nog wel eens erg hard van stapel lopen en dan kunnen zomaar toch ineens die traantjes over je wangen biggelen.

Volgens de mannen:

1 Doggy. Dit standje is perfect voor ochtendseks, want van die morningbreath heb je helemaal geen last! Daarnaast kun je de rug in verschillende houdingen duwen om er toch een beetje diversiteit in te gooien.

2 Op wasmachine (of aanrecht, of tafel, als het maar de goede hoogte heeft). Dit is gewoon heel fijn en toch net wat spannender dan in bed.

3. Mossel (als je goede lengte hebt). Moet hier echt uitleg bij? Dan heb je ‘t zeker nog nooit geprobeerd.

4. Cowgirl. Dit is het droomstandje van elke borstenman.

5. Tegen de muur. Om even te laten zien wie de baas is.

De slechtste standjes (of gebeurtenissen):

Volgens de vrouwen:

1.    Reverse cowgirl. Ja, dit is fijn, maar een van onze vrouwelijke redacteuren is er laatst door een gedwongen VR-ervaring achter gekomen wat het uitzicht van de man is in dit scenario. Mannen kijken dus recht je anus in. Zo voelen wij ons niet sexy meer.

2.    Onder de douche. Als je dit ooit gedaan hebt weet je hoe vies dit wordt. Niet alles valt met water weg te spoelen.

3.    Harde doggy. Wees wel een béétje lief bitte! Hier kun je veel te makkelijk plekjes raken die écht pijn doen. Dus niet te hard stoten (tenzij daar om gevraagd wordt natuurlijk).

4.    Te voorzichtig. Dat kan dus ook. We zijn niet gemaakt van porselein!

5.    Slechte dirty talk. Als iets je uit de mood kan halen is dit het wel. Dirty talk kan super geil zijn, maar de seks ook in een slappe lach laten eindigen.

Volgens de mannen:

1.    Zeester. Vrouwen, kom op. Als ik dit wilde, kocht ik wel een sekspop.

2.    Reverse Cowgirl. Op zich ziet het er allemaal leuk uit, maar de kans op een penisbreuk of kneuzing is te groot.

3.    Accidental anal. Oke, dit is niet echt een standje, maar is ons vaak genoeg overkomen om hier neer te zetten. Niemand heeft meer zin als dit gebeurt.

4.    Disappointing handjob. Dit kan ik ook zelf, dus als je het niet kunt, doe het dan niet. Er zijn veel leukere dingen aan het bed delen met een vrouw.

5.    Toothy blowjob. Dit weten alle vrouwen best, maar toch blijft het gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.