Ben Hard

Zijn grote Romeinse kaars

Afbeelding door: Teo Cejvanovik

Je kent het wel; de koude wintermaanden. Dikke truien, geforceerde gezelligheid thuisthuis en een ongelooflijk tekort aan vitamine D. Met een tekort aan vitamine D bedoel ik niet de weinige zonnestralen die mijn huid strelen, maar de weinige dick’s, piemels of, ook wel, opperwachtmeesters genoemd die zich bij mij naar binnendringen.

Geen seks met Sinterklaas en de Kerstman kon ik nog wel aan, maar 1 ding wist ik zeker: ik wilde bangend het nieuwe jaar in. Dus op 31 december zorgde ik ervoor dat ik zo glad geschoren was als een sidderaal, had ik een geil setje aangetrokken en had ik een huisfeestje uitgezocht, gegeven door wat hockey-boys. Daar moesten wel wat potentiële sticks rondlopen.

Gewapend met een paar flessen wijn en een pakje sneeuw in mijn zak begaf ik mij om iets voor 00:00 naar het huisfeestje. Ik keek rond, maar zag weinig potentieels, totdat mijn oog viel op een gozer die mij bekend voorkwam. Voor nu noem ik hem de Mooie Schilder. Ik wist het, hij wist het, wij wisten het. Hij zou mij vannacht laten zien dat 2019 het geilste jaar in mijn leven gaat worden en ik kon niet wachten.

Na een aantal alcoholische versnaperingen was de seksuele spanning niet meer te overzien en begaven we ons naar mijn studentenkamer. Natuurlijk was er niemand thuis dus qua geluid hoefde ik me gelukkig niet in te houden. We begonnen te zoenen. Nee, dit klinkt te lief. Hij zette me tegen een muur aan en drong zijn tong bij mij naar binnen. Ik kon nergens heen, maar op dat moment wilde ik ook niet ergens anders zijn. We begonnen elkaar uit te kleden en de Mooie Schilder stortte zich op mijn borsten alsof het de oliebollen waren die hij die middag nog naar binnen had gewerkt. Maar een oliebol is natuurlijk niks zonder wat poedersuiker en grinnikend bedacht ik me dat ik nog een zakje sos in mijn broek had zitten. Voordat ik het doorhad werd er een lijn op mijn tieten gelegd en verloren we alle remmen die we voorheen misschien nog hadden. Je kent wel ‘eat, sleep, rave, repeat’? Nu was het eat, snuif, seks, repeat. Alle standjes werden uitvoerig uitgeprobeerd en er was geen sprake meer van ‘de liefde bedrijven’. Dit was gewoon keihard palen. Op dat moment had hij alles met mij kunnen doen, niks was te gek en daar maakte hij dan ook dankbaar gebruik van. We hoorden het vuurwerk buiten, maar dat was niks bij al het geknal dat te horen was in mijn slaapkamer.  

Ik weet niet meer hoe lang alles precies heeft geduurd maar het voelde als een eeuwigheid. Alle seksuele frustraties die ik in 2018 had waren er letterlijk uit geneukt en het nieuwe jaar kon voor mij beginnen. Ik denk nog vaak terug aan zijn grote, dikke verfkwast en stiekem heb ik dan maar 1 voornemen voor 2019: me vaker laten neuken door deze getalenteerde kunstenaar.

Iedereen nog een geil nieuwjaar gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.