Geen spat veranderd

Uitgeput slenter ik de kroeg in. Tering, wat was dat een slaapverwekkend college. En dat op vrijdagmiddag. Die afstudeerborrel van mijn ploeggenoot komt als geroepen, want ik kan wel wat vloeibaar geluk gebruiken. Ik duw met moeite de zware deur open en zie een van m’n maten al een hand opsteken, maar mijn oog valt onmiddellijk op de dame in de hoek.

Ik zie haar weliswaar van de achterkant, maar de bruine vlecht tot op haar billen, haar enthousiast in het rond zwaaiende armen en die giechelende lach laten geen enkele twijfel. Ik verslik me bijna in mijn kauwgom wanneer ze zich half omdraait. Ze is geen spat veranderd. Hoe komt ze hier nu terecht? In het raam zie ik mijn eigen afgetobde gezicht, het te lang niet geschoren baardje en het overhemd van mijn broer dat drie maten te groot is. Ik realiseer me dat dit niet het goede moment is, maar het is al te laat: onze blikken kruisen elkaar.

De wijn vloeit rijkelijk, tijd lijkt een verdwenen dimensie en mijn vrienden heb ik niet meer gesproken. Terwijl ik luister naar haar ongelooflijke verhalen, aanschouw ik urenlang hoe ze speels frunnikt aan het kwastje van haar vlecht, nonchalant een sigaret opsteekt en met haar lange benen heen en weer bungelt op de barkruk. Ik kan het totaal niet plaatsen. Normaal kunnen chicks me niet ordinair genoeg zijn. Meer tieten is meer beter en hoe korter en strakker de rokjes, hoe groter het genot. Haar borsten zijn niet meer dan cup A, maar die grote, bruine ogen, de onschuldige sproeten op haar wangen en de veel te grote trui die van haar schouder glijdt hebben iets ongelooflijk geils.

Ik had me voorgenomen nooit meer in deze situatie terecht te komen, maar mijn dronken hoofd heeft andere plannen, en zij blijkbaar ook. Voor ik het weet, drentelen we door de met lichtjes versierde stad. Ze praat en ze praat alsof het nooit anders is geweest. Bezopen groepjes mensen kruipen aan ons voorbij en zelf zijn we ook niet al te helder meer. Pas na uren voelen we hoe guur en koud het buiten eigenlijk is. Ze pakt mijn hand en voor ik het weet lig ik in haar warme kamer op het enorme bed. De wierrooklucht valt als een deken van rust over me heen.

Terwijl ik mijn schoenen uitschop, zie ik vanuit mijn ooghoek hoe ze haar kleren uittrekt en de deur met een ondeugend lachje op slot draait. Gekleed in slechts een string en een kanten BH komt ze bovenop me zitten. Haar rechterhand streelt over mijn borst naar beneden terwijl haar andere hand door mijn haar en langs mijn kaak glijdt. Haar zachte lippen raken mijn nek terwijl ze iets onverstaanbaars in mijn oor fluistert. Een rilling rolt over mijn rug.

Ik voel hoe haar billen door mijn broek heen over mijn stijve pik heen en weer schuren en ik word helemaal gek. Mijn nagels zetten zich zachtjes in haar rug terwijl mijn ademhaling steeds zwaarder wordt. Die kleren moeten uit. Daarna draai ik haar behendig om en kruip met mijn naakte lichaam bovenop haar. We zoenen gepassioneerd. Ik pak haar polsen en druk ze zachtjes boven haar hoofd in het matras terwijl ik haar in haar nek blijf zoenen. Het speelse protest en zachte gekreun maken me nog geiler. Al kussend zak ik langzaam af naar beneden. Terwijl ik de binnenkant van haar been kus, trek ik behendig haar string uit. Ze schokt wanneer ik met mijn mond dichterbij haar kut kom. Zodra ik haar klit lik, vult een voldane kreun de kamer.

Ik blijf likken en laat haar komen. Ze fluistert dat ze meer wil. Ik heb nog nooit iemand zo nat gezien en mezelf zo geil gevoeld. Ze klimt bovenop me en ik glijd bij haar naar binnen. Eerst langzaam, dan steeds sneller berijdt ze me. Ik voel haar natte schaamlippen over mijn schaamstreek soppen en laat mijn handen over haar lichaam glijden. Borsten, heupen, billen, benen. Met haar ogen dicht kreunt ze zachtjes, elke keer dat ze mijn pik diep in zich voelt stoten. Steeds sneller en harder beweegt ze heen en weer.

Als ik bijna kom, kruipt ze van me af en gaat lepeltje-lepeltje liggen, met haar billen tegen mijn buik gedrukt. Ze spreidt haar benen, zodat ik haar klit met mijn hand kan masseren terwijl mijn pik bij haar naar binnen stoot. Haar billen kletsen steeds sneller tegen me aan, ik hoor haar hijgen en kreunen in mijn oor en ze klauwt met haar handen in het matras. Ze fluistert dat ze komt en ik houd het ook niet langer uit. Na nog een paar diepe stoten ploffen we uitgeput naast elkaar neer. “Het is fijn om je weer te zien”, fluistert ze in mijn oor.

Overrompeld en gechoqueerd door het warme gevoel dat door mijn lichaam stroomt, pak ik razendsnel mijn kleren en sprint hufterig naar m’n fiets. Een paar dagen later spookt haar naakte lichaam nog steeds door mijn hoofd. Ik besluit mezelf minimaal twee keer per dag af te trekken, maar het mag niet baten. Fuck! Fucking slappe lul dat je bent!

Als een geobsedeerd tienerjoch heb ik al drie keer haar Facebookpagina gestalkt. Na een week besluit ik dat het misschien eens tijd wordt om volwassen te worden en al die vieze sletjes in te ruilen voor iets serieus. Ik vis haar nummer ergens onderuit mijn contactenlijst om haar met klamme handen een appje te sturen. Op dat moment krijg ik een Facebook-update binnen. Van haar.

Excited to start my PhD career in Sydney, see you guys in four years!” Ik smijt mijn telefoon kapot op de tegelvloer en plof verbouwereerd neer op mijn bed. Terwijl ik voor me uit staar, hoor ik mijn eigen woorden door mijn hoofd spoken. “Geen spat veranderd”.