Ben Hard

Ben Hard: Santa baby

Ik had niet verwacht dat een middag kerstman spelen in de binnenstad me nog wat plezier op zou leveren. Ik duw het sexy, welgevormde meisje met veel te kort kerst jurkje tegen de muur en begin haar hevig te zoenen, veel tong overal en als ik de kus breek zie ik dat haar felrode lippenstift al lichtelijk weggeveegd is door onze bezigheden. Ik pak haar bij haar arm en sleep haar naar de mijn kamer, die godzijdank in het centrum is. Zonder teveel poespas gooi ik haar op het bed en trek ik haar geile jurkje uit. Een prachtige ronde en strakke kont. Ik leg mijn hand om haar keel en trek haar naar mij toe terwijl mijn andere, vlakke hand hardhandig op haar billen landt. Een felle klets echoot door mijn kamer terwijl zij een miezerig kreuntje uitbrengt.

‘’En wat zeggen wij dan?’’ hijg ik in haar oor.

‘’D-dank u?’’ stamelt ze. Weer een tik, dit keer op haar andere bil.

‘’Dank u wie?’’ mijn nog in wit stoffen handschoenen gehulde hand gaat over haar mooie billen, en ik plaag haar strakke gaatjes kort met mijn vingers.

‘’Dank u meneer de Kerstman?’’ weet ze net uit te brengen.

Ik trek de malle kerst muts van haar hoofd en begin haar weer te zoenen.

‘’Jezus, die fucking baard.’’ mompelt ze terwijl ze de witte lap aan de kant probeert te duwen. Ik trek hard aan haar haar en zorg dat ze me strak aankijkt.

‘’De baard blijft. Begrepen?’’ ze blijft me strak aankijken en knikt.

“Kom jij maar eens even bij de Kerstman op schoot zitten. Ben je lief geweest dit jaar?”

Ik duw haar hoofd naar mijn met goedkoop kerstmannen kostuum bedekte kruis en ze weet – ondanks de dikke lagen stof – toch mijn zuurstok te vinden, die ze dan ook zonder moeite tussen haar rood gestifte lippen laat verdwijnen. Ik pak haar hoofd beet en begin haar flink in haar mondje te neuken. Ik trek haar hongerige mond van mijn lul en gooi haar weer hardhandig op het bed.

‘’Tijd om eens de kerstman te laten genieten’’ grom ik voordat ik bij haar naar binnen ram, ze schreeuwt het uit van genot terwijl ik haar neem, ze is zo luid dat ik for good measure haar een tik in haar gezicht geef voordat ik mijn hand op haar keel zet.

‘’Je bent still, begrepen?’’ ze knikt.

‘’Ja meester.’’ mompelt ze. Ik geef haar nog een tik. ‘’Ja meneer de Kerstman!’’ herstelt ze zich. Ik laat haar keel los en grijp haar bij haar polsen, terwijl ik haar weerloze lichaam volledig onder controle heb. Voordat ze weet wat er gaande is heb ik haar alweer omgedraaid, zodat ik wederom haar mooie kontje in het zicht heb. De geÏmproviseerde zweep, eigenlijk bedoeld voor mijn rendieren, die precies voor deze gelegenheden in mijn bezit is – preciezer dan dit wordt het echt niet – raakt haar billen hard, waardoor ze het kort uit kan schreeuwen voordat ik mijn zuurstok weer bij haar naar binnen ram terwijl ik haar wederom aan haar haar trek.

Met mijn pik diep tussen haar mooie, lange benen genesteld, kreunt ze het uit.

Ik geef haar nog een paar laatste stoten voordat ik haar helemaal vol stuw met mijn kerst spijs. Helemaal buiten adem probeert ze zich te beseffen wat er gebeurd is.

‘’Je bent heel braaf.’’ zeg ik terwijl mijn vingers over haar blote rug dansen. ‘’…maar ik neem je denk ik toch mee in mijn slee naar de Noordpool.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.